歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (189) 訂到就唔洗咁柒串既

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
之前套夏日時光上左d+,明明唔錯但係好少人討論
但以前個世代都係上網「免費」睇ga la
最多都係會慢左 / 帶唔起外國熱度
真係會咁大影響咩
有無巴打知隻MGSD自由係咪8月會返貨?
好似唔覺有鋪再開訂
想正價入手都好難
其實大把人唔會特登去搵
以前係興科林整晒成個電視表出嚟先做到果種效果
打開個箱已經有少少味,以為錯覺,近D索左索
可能支橙蓋扭唔實
以水星做例子啦,無睇開高達既人就算youtube 免費播,都唔會click 入去睇
都係因為套野多人講先開始搵黎睇,咁岩就有個易access 既渠道免卻左搵link 既煩惱
同樣以前個世代,鋼鍊咁啦,都係靠口碑先令套野多人談論多人睇,只不過搵link 比較煩
真係單純因為一套野放netflix / D+ 呢d 要收費既平台令套野無人睇無人講咩?

又例如魷魚遊戲 / first love 咁,放上netflix 一樣多人睇多人講ga wor
買左新嗰隻龍神丸
全部做好晒分色連貼紙都冇張
好似好易噴,乜都唔洗遮
正常一定有味嫁喎, 模型舖全新未開都成間舖有味啦 所以都盡量唔好擺訓既地方, 唔係就長期吸毒
都真係幾大關係, 諗下近年大熱既SPY FAMILY , 鬼滅, 我推, 水星, 有邊套唔係NETFLIX 有
齋啪有咩問題,玩得開心咪得
近年我最有印象都係cyber punk,我覺得討論度遠遠唔應該只係咁
成百盒山積係到,不過我都無話我要食炒去買一早訂左

你講嘢唔使咁多想像力亂咁做assumption
所以我個問題係免費 (youtube / 以前搵link) 同收費 (netflix / D+) 真係會有咁大分別咩?
我反而諗係D+ 個市場份額相比netflix 細,又唔係首先入市場既人,先至會營造左個分別出黎
收左了
唔知同plamax嗰隻分別大唔大呢
我2隻都有遲啲噴完隻笨大比較下
......

呢個世界有原創動畫同漫畫改編既分別
福仔因咩事竟然直接屌人
都可以咁講 好似ps同xbox咁 做先果個優勢大好撚多
Netflix已經做到同免費無乜分別果種習慣
我點youtube同Netflix app次數可以差唔多
有穩定出自家嘢 買熱門嘢 入到去總有嘢睇
如果分類 d+直頭變咗搵link+要錢再+唔齊料
D+新ac入去直頭唔知有日本動畫睇 係youtube又無宣傳? 咁自然係廢撚事入去
就咁齋啪靚唔靚?上yt仲未搵到人講
未砌
感覺上應該ok?
我見佢本身d件做晒分色
又冇貼紙,啪出黎應該唔錯
係d屎金色可能要換一換
但睇落已經好過SD d真屎色
唯一未知就係唔知會唔會好多gap
gap? 巴打其實喺咪指緊啲偷膠?
講到尾就係你有冇畀開錢遮
偷膠同埋夾縫
我未詳細睇d件,唔知啪埋條隙有幾大
亦都未睇d手臂大髀腳板底嘅情況...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞