職業特工隊:死亡清算 上集 M:I 7劇透討論區

1001 回覆
52 Like 5 Dislike
巴打日日post
一樣? 後生TOM CRUISE 40歳前提名過3次OSCARS 啦
就算係商業味淡嘅片TC 都係票房保證
唔講演技,講靚仔美隊都輸一大截
講影響力既,911 oscars opening speech 就係揾tc 去做代表

人地比人叫得係 Hollywood Last movie star 係有原因
返番一開始個重點,TOM CRUISE D 戲你放一堆女人係到都唔會比人覺得左,但美隊啲戲,剩係美隊呢2隻字已經係左膠代表
你係唔係白卡

英皇 有poster 換

無得再睇 Rebecca Ferguson 了
岩岩試左4D
體驗唔錯, 飛車個度長所以變相精彩左
可能下集都有佢嘅回顧
見對浪兩浪
怒氣全消
呢幕睇嗰陣都“下”左聲出黎
Benji
我最鍾意佢上集同Ethan講”come away with me”嗰句
佢做到好真誠、好感性、好愛Ethan、希望同Ethan一齊嗰種好touching嘅感覺
唔係淨係靠天生嘅眼神
而真係用個心去演
Benji 個成長真係最明顯
第三集肥仔社畜,到做Ethan 迷弟,到喝番Ethan 轉頭

正常作品有隻豬隊友 觀眾會唔耐煩
但benji 係掉番轉 超討喜
我返而想睇佢下一集喺Ethan最危險嘅時候出現救佢
到時一定會
文戲節奏差 揸車太長 寫carter鋪下集搞太耐
高潮位不足 打鬥傳統荷里活質素
成套戲最好睇係機場
降低期望值去睇都有少少失望
要我排會係6>4>5>3>7>1>2
希望下集可以埋到靚尾
同埋加百列真係冇乜feel
超人一開始係on9啲 但之後幾有boss格
都唔好講第5集個solomon
唔知大家覺唔覺得呢集火車入隧道果段有啲向mi1 隧道呢段致敬
https://youtu.be/4WaXuRWGrvw
可能係我多心
你無多心 第7集由頭到尾都係敬緊第一集
連威尼斯件西裝都係mi1 個件
髪型都係
好心搵番尚連奴返黎啦, 話佢當年爆炸前走到
今日睇左 2個半鐘太長 D文戲又唔感動
條女死第二次 已經無乜感覺
火車果度又係搞笑 巴黎就咁跳左上火車 之後再開箱放加百列出黎
一齊跳上去咪得 唔係一早知會搭東方快車咩? 老師都仲要趕火車 一早係位等都得啦
之前宴會走出黎無武器都講得通
今次老師自己渣車飛落黎都仲係乜都無 打拳頭交

畫面都拍得靚 鏡頭都順暢
IMAX機拍但冇用到個比例
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞