訂個散水餅竟然搞到要收律師信 (3) Waffleman店主反擊 1星評分全被刪

1001 回覆
148 Like 1 Dislike
本身寫雙倍改左做三倍
佢可以按照季節自由決定款式,公司有最終決定權利
幾多倍都無人想幫襯,中曬伏

中伏率唔係99%,係100%

有邊個客比咗錢,有「原銀3倍奉還」?
有邊個客唔係被店主下下屈滋擾?
然後店主就會開始講「律師團隊」四個大字+「律師信」blablablaaaa……嚇窒顧客

再話顧客無法律知識,叫客人揾「消委會」「海關」

每次睇到「律師團隊」呢啲key words, 我就笑到肚痛

柒到吖
補充番自身法律既知識不足呢句仆街到
有留言話訂咗雜錦味,送嚟得一隻味,然後店主潛水blocked客然後上網留言,店主仲鬧個客

有客人要求咗要咩裝飾,店主送去又係貨不對版

追post追到好多間舖好多閪嘢
同埋見到店主梁詠文點發癲式回覆,一味靠鬧客、靠吹「律師信」「律師團隊」「追究法律責任」⋯⋯

認真CLS

佢開舖都開到好癲
係,本身都好耐以前幫襯過,過左咁耐都已經無嘢,但一睇番佢同其他客啲對話就勁嬲
Waffleman店主金句語錄 1. 一般客人均能自行理解,若閣下未能理解,請再詳細閱讀
2.團隊若每位客人都要重覆回應非緊急查詢訂單狀態,24小時也不會夠用
3.
諗番呢間野竟然營運到九年真係CLS
香港人忍耐度咁高既咩
可能好多客比佢既律師團隊兇到
公平啲,唔一定係佢親自覆
唔知係梁詠文覆,定係盧冠鳴覆架嘛
🙏🏿👆🏿👆🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿👆🏿👆🏿🙏🏿👆🏿🙏🏿🙏🏿👆🏿🙏🏿👆🏿🙏🏿👆🏿👆🏿👆🏿🙏🏿👆🏿🙏🏿👆🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿👆🏿🙏🏿👆🏿
有咩老細有咩員工啦,上個po都有人話去門市啲員工都呼呼喝喝
真鋪我見google評價得返兩個有字?
巴打回覆好正

我覺得係佢本人
佢無從狡辯

打工仔 肯定唔會講「律師團隊」⋯⋯

真心笑到肚痛
SLS呢啲emojis ,忍唔住比正評你

仲有
1次
2次
3次
4次
5次

應該唔會過到第十年㗎啦
🙏🏿留名
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞