訂個散水餅竟然搞到要收律師信 (3) Waffleman店主反擊 1星評分全被刪

1001 回覆
148 Like 1 Dislike
係, 佢仲要keep 出新PO , 等舊PO 沈底, 咁新PO 就無咁多嬲, 不斷做埋啲小動作
cls
哇 成萬蚊單都係咁嘅態度

話說其實咩原因死都唔肯俾單據人
個個都收唔到單
因為呢個有讀過吓書, 斯人敗類, 仲乞人憎過啲黑社會
最睇唔過睇佢啲小動作
因為唔比你投訴,我岩岩消委會到睇,投訴要有單據
即使個客投訴?用律師信大鳩個客
真!讀過下書做既嘢仲仆街啲
唔出單都做少樣嘢了
咁睇嚟一早有預謀
Openrice好多都話要單就俾佢出律師信/block
要佢解釋就係騷擾佢
佢會話間鋪有最終决定權
你接受唔到安排=影響佢地運作=騷擾
等收律師信啦
唔出單仲可以逃稅添
300件,都已經係大客啦
佢根本就玩嘢,明知做唔到客既要求都照接單,到有問題就大條道理叫人投訴,因為佢明知唔夠料入唔到,例如消委會要有單,佢就專登唔比仆佢個街
牌就應該用舖果個 營業額有冇計落去呢
所以我懷疑openrice個負評話要收貨2星期後先可以比單都係有灰色地帶,可能收到貨就無得投訴之類

最新 灣仔無左左 評價去曬赤柱
但留言依然無曬負評
包送貨 唔送貨上門 ?係咪笑死人
之前有人爆佢嘅藉口就係「無位泊車」

往往客人付款後,佢就更加有持無恐

叫你唔滿意就自己揾gogovan /順豐,
咁一開始落單前唔講?
憑咩人哋要幫襯你?就係包免費送貨先幫襯

你話有停車場都無用,可能要加句「停車場費用嗰$21我比」佢先會駛入停車場

睇穿佢心理:佢就係慳停車場費用,街泊又驚被抄牌
佢個心就係慳到盡又要做生意?!CLS

有咩問題佢都鬧個客、串個客
仲有從來唔比單,好賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞