訂個散水餅竟然搞到要收律師信 (3) Waffleman店主反擊 1星評分全被刪

1001 回覆
148 Like 1 Dislike
不如佢打曬7嘅乘數表出嚟

笑到肚痛
推一推
Waffleman店主金句語錄
1.👆🏿🙏🏿一般客人均能自行理解,若閣下未能理解,請再詳細閱讀
2.👆🏿🙏🏿團隊若每位客人都要重覆回應非緊急查詢訂單狀態,24小時也不會夠用
3.👆🏿🙏🏿閣下冒充客人的行為已對團隊造成滋擾
4. 👆🏿🙏🏿就閣下的查詢,團隊已多次回應。閣下進一步意圖造成混亂,團隊將封鎖閣下
5.👆🏿🙏🏿一般人客均能 自行使用購物車計算訂單金額並埋單過數
6.👆🏿🙏🏿 1次👆🏿🙏🏿2次👆🏿🙏🏿3次👆🏿🙏🏿4次👆🏿🙏🏿5次
7. 一件$7;2件$14⋯⋯
(7的乘數表)
8.
9.
10.
梁詠文唔好出律師信比我呀,好驚
Waffleman店主金句語錄
1.👆🏿🙏🏿一般客人均能自行理解,若閣下未能理解,請再詳細閱讀
2.👆🏿🙏🏿團隊若每位客人都要重覆回應非緊急查詢訂單狀態,24小時也不會夠用
3.👆🏿🙏🏿閣下冒充客人的行為已對團隊造成滋擾
4. 👆🏿🙏🏿就閣下的查詢,團隊已多次回應。閣下進一步意圖造成混亂,團隊將封鎖閣下。
5.👆🏿🙏🏿一般人客均能 自行使用購物車計算訂單金額並埋單過數
6.👆🏿🙏🏿 1次👆🏿🙏🏿2次👆🏿🙏🏿3次👆🏿🙏🏿4次👆🏿🙏🏿5次
7. 一件$7;2件$14⋯⋯
(7的乘數表)
8. 👆🏿🙏🏿本司已充份諮詢法律團隊的意見,向閣下發出律師信/ 保留法律追究的權利
9. 👆🏿🙏🏿建議閣下聯絡消委會、海關、警方,以補充自身法律知識不足
10.
11.
12.
梁詠文回覆:「恐嚇為嚴重罪行,我司建議閣下受到恐嚇去報警。閣下對我司作出失實指控,我司諮詢法律團隊意見,我司會法律師信去閣下的地址,控告閣下誹謗」

我司諮詢法律團隊意見,我司會發出律師信去閣下的地址
仲會賠返個樣野食俾你
我打左成百字comment 佢赤柱既Google map 又被delete 左,
佢咁樣係會令到我更嬲,更想投訴佢
好彩你無訂
唔係仲慘過無派餅俾人笑
追post發現呢間嘢喺客人付款後從來唔比收據/唔出invoice, 佢咁樣好賤,佢唔比單係保障自己

消費者完全欠缺保障,要靠cap低話圖同轉帳記錄

邊個客問佢攞單,佢又鬧個客,又話告人滋擾、封鎖、律師信⋯⋯CLS

受害者真係要報去海關、消委會、西客之道、ig/Facebook 、各大傳媒報道⋯⋯

呢個梁詠文營商手法都真係好賤

Leung Wing Man 梁詠文 會唔會回應吓?見你淨係識block自己啲客
落咁多google ig fb廣告
無錢買購物車個interface
真係柒到核爆
👆🏿✔️
個垃圾網站落單都唔得,衰撚過中學生整
唔比人問野點買想人直接比錢?
再推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞