訂個散水餅竟然搞到要收律師信 (3) Waffleman店主反擊 1星評分全被刪

1001 回覆
148 Like 1 Dislike
個時食覺得好甜,同埋個窩夫真係一pat嘢完全唔好食
原來讀GBUS 都可以出店主呢d 咁既垃圾
有咩解釋唔到就淨係識得兇個客
佢對99.8%客人先得把口講出律師信嚇人,可能得0.2%先有出信

人哋好慳㗎,連信用卡支付方式都無,佢唔想比錢visa, master 發咭機構收佣⋯⋯點會join plan ?!
購物車都係計數而唔會直接連去支付頁面
要客人額外睇支付方法付款
啲支付途徑都係免費嘅

佢連律師信放題plan都無join,絕大部分佢都係單靠把口講「律師團隊」「律師信」嚇親啲客、鬧客、串客

佢淨係比錢揾OpenRice 落搜尋,上第一位,
令人以為佢真係第一位,去幫襯佢
OpenRice 而家好商業化,只要比錢,就批更多好評,同上熱搜第一位

睇留言已知嘅只有1個客真正收過信,另外有1個收過店主與所謂律師嘅錄音

期待有人公開證據,即可查驗「律師信」真偽

如果佢發假律師信比客,報警處理,佢死梗
冒充律師+偽造虛假文書

如果位律師係真嘅,咁就同梁詠文一齊出晒名啦
就揾傳媒訪問呢位律師

幫襯過佢嘅或者去過佢門巿已經可以報比消委會+海關做嘢

點睇優勢都喺我哋度

我朋友問過佢邊間律師行?邊個律師?
窒番佢轉頭,佢即時blocked都答唔出

店主梁詠文做人就咪咁cheap,
蝦咁多人,做埋咁多虧心事
令人睇唔過眼,個個都討伐

而家佢ig 留言功能都關埋,就係唔想比人知佢呢間啲衰嘢
係囉!真係睇到炆,自己送左唔同款式比個客都仲可以話番個客滋擾同block人真係未撚見過做生意做成咁
得罪講句做得餐廳,個客要搞你有幾難,求其報食環消委會都得,佢仲下下串柒柒去辣火頭,仲比番電話個客去補充自身法律既不足先大開眼界,到底佢係大鳩個客定佢咁有信心消委會同食環都入唔到佢識人做餐廳就算自己無問題都怕食環,因為開過file如果遲下交數可能都會巡左有紀錄既餐廳先,點解佢可以完全唔驚
ig個到block左又點fb佢都勁多嬲嬲
👆🏿🙏🏿
舉報!舉報!舉報!

佢真係惡到出晒面相由心生咁癲仲開舖?!
聽日整理下比大家做個好市民
Facebook 都關閉留言功能
只能派嬲但比佢set咗show 唔到幾多人
啲客見到有嬲都知咩事每個po都有嬲嬲,唔知wendy點睇呢
訓前最後一推wendy你都可以開始準備材料啦,如果唔係真係24小時也不夠用
暫時未有

不過我估佢都係講下,唔會真係出
其實我想知道多啲關於你個中伏case!感覺上你比我仲嬲
係順豐漏洞嚟,冇話佢咁做應該學,同埋順豐當佢用嚟收貨唔處理件事就冇得做
其他客就算踩去現場見到唔係餅店係順豐站都可能以為搬咗舖冇update,唔會覺得啲分做出嚟嘅,好難令個假地址收皮
佢做google form都做到戇鳩鳩,自取都必須填地址,whatsapp鳩覆都冇埋咁佢24小時都可以好得閒,點會有客?而家係有一堆假template扮覆機逼班客即刻磅水,佢先有得做咋嘛
繼續推 追擊到佢收皮為止
呢間幾出名以為唔會咁閪
瞓醒繼續推
晨早推
訓醒又推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞