[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (85) 王鋒尾後針 40強進30強!

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
佢偏心無用
節目組淨係偏心kc一個
原來係咁都幾可惜,唔怪之得真係零印象,連係邊組都諗唔起
剪AK出嚟跳虎道門都要講下KC係後面先得cls
一切通哂
其實我同樓豬一樣唔反感kc 但有時diutv剪到咁真係唔好怪點解咁多人鬧kc親生契仔、吹大咗
今季d導師眼光真係好差...
例如陳蕾一開始係咁話鐘意啊O同Hei
然後個rosa話好鐘意david而係咁喊
搶口同人品有少少兩回事唔建議混為一談
係 其實大家都知佢又winwin男友 又有啲料 對佢認識度算高
不如分啲嚟講吓其他人啦
我上個禮拜已經估係尾後針嗰組
因為佢同公主同組
跟住果然,哈
仲要死都唔講係邊個喎
如果係做工佬或者lubia就晨早講咗啦
但又唔講喎,仲唔係件廢契會係邊個
幾場有爭議既賽果
做飯都係投紅
粗其實係咪都好rich
人哋咁佛系
點會呀
評判都係啦 係咁讚王鋒charm
睇唔到呀
Hi Anson Wong
60強比賽係練習遲到
40強比賽係David結他嗰單
我一路睇就係Adams最全面,做工佬唱得王鋒同lubia都一般
勁嬲 頭先果場點睇都係公主突出啲
最後評語黎黎去去都話王峰好charm 呢場我睇到王峰乜乜柒柒
好L反感
Hei Mk得嚟好正 換左個髮型會更好
真!!!!!
我淨係望到公主又甜又靚又sharp
都唔明啲評判係咪一個二個俾尾後針落咗降頭
個個都要講句keyword先收得工咁
Ash都算幾全面
不過真係冇邊個有好似上季marf咁嘅冠軍人馬
陳蕾鍾意靚仔依個一定係must
你睇下佢MV搵晒成隊紅A+享就知真係偏心
睇耐咗我都唔反感KC嘅,都humble,知自己有不足,又唔好勝,咁多個契佢算令人最有好感嘅一個
但次次都安排評判點名吹捧佢,同埋佢一出鏡就一定播佢條女,反而有啲參賽者0 air time搞到變隱形人,都好容易令人入佢數搞到反感
聽聞住半山
係咪另一個旨呈嚟
今屆好似無乜人精跳唱公主組、Ash、Snoopy呢堆應該最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞