[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (85) 王鋒尾後針 40強進30強!

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
大台思維
viu越係明捧
觀衆只有越係唔收貨
好反感嗰句 王鋒好charm
條友未出道已經勁憎
節目組真心做多咗
上屆梁祖堯講左foul人佢無得揀
之前咪有人問今屆邊個IG Live反cup
而家毫無疑問係公主
已經幾乎係認定最全面個個,就嚟可以改名連登公主
公道啲,阿0借鞋好似係阿0主動嘅,但星辰B大可以扮冇事收埋唔講,但佢哋選擇鏡頭前點名多謝阿0,已經表明晒人格幾正直
老實說,佢哋隱形兇手係節目組
評判實個個都評架
但同KC一組
你話節目組會剪咩bite出嚟吖?會畀邊個大頭吖?

唔好笑佢地隱形啦,入錯組呀
可能度緊點樣正式出長文道歉最好
希望24小時內 甚至12小時內回覆 把握黃金時間救火
隱形人集合 (排名不分先後)

以下人士因為preround之後幾乎無任何片段 所以被冠上隱形人稱號
直至現時30強為止 仍然成功存活

74號阿生

46號希晉

87號Meow

咁多位隱形人我已經盡力了 希望你地30強多啲airtime
你睇過歷屆造星未
唔講聽唔聽viu話
傾foul人嘅時候係監製+眾導師對住一堆名單
敢講完全冇受任何幕後影響?
香港地形多山,土瓜灣半山都係半山
岩岩睇到foul hayson,屌你tiger foo係後面遮面仲搶fo過比人foul果條友 好撚造作
下round tsoul同KC一組
可能佢都有讚公主,不過冇剪出嚟
lubia愈嚟愈低調佢係個好隊長,但上到台愈嚟愈難見到佢,所以都明點解foul咗
咁大組任分,雙箭頭又無理由唔咁出下嘅
頂又係羅生門 辰B無論如何都食半隻死貓
我寧願節目組講邊個出聲
好過而家咁

辰B快d開live畀我地問問題啦
蕾安係咪之後又foul一個leader?
人哋收show錢打工㗎咋 點都要聽吓公司支笛掛
MCC都要聽話 幾時輪到佢2個唔聽
聞到勝利既味道
之前係可以重複出人
如果今屆都係 就用到盡啦
發現藍組專foul工具人,紅組專foul性格問題&和平之前
王峰哥正宗狗閪黎
夠勤力開live
新世代既星係要識玩呢啲去吸粉
咁又講真公主啲live係幾好睇個人又fun
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞