[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (85) 王鋒尾後針 40強進30強!

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
有冇人同我一樣 唔想KC拎第一
覺得佢啲表演嚟嚟去去都係嗰啲類型
同佢平時show case差唔多
因為band仔要捱出頭真係好難
其實公主同蚊香幾襯
氣質同外型
其實贏唔贏好死㗎啫 對藍其他組都可能輸
其實就係口味問題同出場次序影響
個人覺得B.A.D都唔算係一個必贏嘅表演
而相反suck my dick就可以話算係必贏

啲評判其實都未必知on the beat係咩意思
我呢啲普通觀眾就係今日先知
可以話我膚淺無見識 但亦都係rap文化唔普及 普通人無乜接觸呢方面知識
唔係話唔知唔識大晒 但坦白認咗孤陋寡聞 又澄清返真正嘅原作者 呢篇道歉都算得體啦
而會留意呢件事嘅亦都會透過道歉文知道真正嘅原作者

再要jer落去話打劫贏返嚟嘅咪去同評判講
教育埋佢哋係咪唔識on the beat 點解無聽嗰首歌 以為係原創
追問埋點解ViuTV作為一間大公司 傳統傳媒都唔識落credit
得佢最全面
我鍾意adamscho多啲但尾後針依家攻勢強勁
Owen同藍組都幾熟下
tomy組今round個鼓手 佢夾tomy組多過肥仔組 肥仔組比jason搶曬
同tomy佢哋仲一齊去旅行拍mv佢係tomy組算發揮到
https://www.instagram.com/reel/Ctl23dMBm4R/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
見人哋落club啲story有XX in the house
我ship棍公主
有種跨越階級同年齡嘅禁忌浪漫
師兄一定好大隻
邊個嚟
唔肯唱其他人嘅歌又唔肯跳舞咁報名做乜
唱歌咁難聽都全面咩
有無睇佢哋出活動個ig
Kakit、蚊香同公主襯埋鞋出席
得粗無 然後有人問粗你係咪畀佢哋杯
winwin勁佢好多
覺得佢有得train嘅
不過diutv從來都唔會train人㗎啦,所以簽公主依啲完成體好過啦
有去到難聽咩
佢鏡頭好少真係靠自己舞台魅力反cup
衝入tsoul tg?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞