[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (85) 王鋒尾後針 40強進30強!

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
jackson 同律師姐手姐腳到
Anal條煩膠
搞唔掂Hayson 真係好唔掂 假到仆街勁扮野作狀
講野西格又西
起碼而家foul 左既人都叫有記憶點 觀眾會有反應
你foul energy我會記得佢和平之前同埋Energy
但個乜撚野啊生 我相信foul 左都無人會有反應
係時候擔心下自己審美觀係咪同普通人有分別
而家睇番都係覺得和平之前好好睇
Tsoul長勝組但人越黎越少
到底係搞乜撚
唔反對 但覺得有比佢更加應該要foul既人 eg瑞銘
hayson?
條友幾好笑
當初花姐組Mirror 個目標都唔係真係想捧一隊男團
而係花姐知道solo 歌手/藝人嘅路行唔遠
啱啱入行 一班人咁一齊行會無死得咁快
當初呀Jer唔肯入Mirror 都係因為佢覺得呢句有道理 先入咗Mirror
佢個idea就係想Mirror幫大家係演藝圈一齊起步 然後啲人睇一個仔又會睇埋其他仔咁 一個好大家好
如果姜濤 AL Ian Jer 係2018/19個時solo出道
到今時今日分分鐘已經唔見咗 邊等到2021爆紅
Edan Jeremy 更加唔會有機會發到圍
然後Mirror咪就係咁成功咗 成為一個brand
到而家為止 造星系藝人討論度最高都係啲團
唯一成功嘅solo好似只係得MC 但佢都要左痴右痴洪嘉豪/華納fd 子去維持曝光
所以團係有團嘅作用
但如果王鋒入團 就會變毒藥 害死佢啲隊友⋯
Viu想學啲韓國經紀公司咁簽啲ABC台仔馬來西亞仔去試吓開發外國巿場 係幾好幾有前瞻性 衝出國際 我會想追佢哋啲團綜同表演 但如果有王鋒就不了
Viu真係唔該小心揀人 唔好害咗啲無辜嘅仔
你當時夾硬簽freebus george 組隊親生仔動森 然後瘋狂俾綜藝俾劇俾solo倒水咁倒資源
依家都係叫大眾觀感好返少少咁多 出solo得啲豬肉新人獎 連lokman係咁易出半首歌都攞到個隻 99台啲廣告 咪仲係全部都係鏡 簽簽埋埋啲蝕錢貨旨意鏡仔養

好撚嬲,aaron bosco 睇睇下都好順眼

痴撚線咁都foul
真啊 Aaron Bosco又係top tier靚仔 勁charm 又跳得 唱都唔差 點解foul佢
Foul Tomy合理嘅 始終佢幕前嘅charm真係有限 幕後幾talented都好 唔代表企台上就會吸引到觀眾
但點解foul Adam Sang⋯ 個故事幾完整 有唔啱牙去到和解 之前唔肯跳舞但之後落七又側手翻好大突破好驚喜
要foul點解唔foul樂樂 Sorry呀我明佢性格好 唱功好 但Adam Sang唱得好之餘 好樣好多 為咗觀眾體驗 你企係幕前衰極都要有最低限度嘅順眼 但樂樂真係無 我無理由去睇個concert帶眼罩去聽聲㗎
海外市場真係得啖笑

真係唔敢想像海外觀眾睇到啲評判做馬

幾個契仔都冇料到但係講到勁charm

調返轉海外班參賽者高汁but foul 哂

一個節目影衰哂成個香港
一開始覺得佢個名好煩
跟住面試屌阿dee 覺得佢好正,以為佢派膠點知唱得跳得又睇得

睇好佢架,dllm 今round 交足功課都被人foul

500kg 又係,啲肥仔又係佢自己死搶爛爭咁拎返嚟,adam sang 俾人屌完一大餐,咁硬頸嘅人都聽哂話走去跳又係要foul

今集睇到好燥

由啲評判係咁讚尾後jump 已經勁嬲,仲要最尾foul 咗aaron bosco 同lubia

btw 啱啱追完呢度,PR 係咪帶緊風向,做咩講講下要係KC 同王鋒度揀邊個冠軍,死屎啦viu, 全民造星90幾個參賽者[url]網址[/url],你要捧啲垃圾契就唔好搵其他人,叫你啲契自己battle, 依家搞到好似選特首咁是但推兩舊屎出嚟叫人揀咁
我覺得呢啲口音可以接受,好似做工佬咁幾得意
一單還一單嘅
Produce 101公然造假咪又係全世界照睇
節目還節目 組團又另一回事
睇Viu發展藝人嘅策略都係首先顧掂香港巿場,唔care上面,然後去台灣馬來西亞試水溫
唔理上面巿場 放眼世界 就算佢成功唔成功都好 都好值得鼓勵啊 又唔好咩都未做就睇死人哋
Mirror依家都出英文歌啦
如果佢真係搵埋台仔 馬來西亞仔 識英文嘅仔 簽隊男團
然後去到海外玩拼盤concert 或者接到海外一隻半隻job都算係成功
樂樂未夠班啦
咁多個肥仔最唔穩定就係佢
悲悲肥得黎 唔好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞