[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (85) 王鋒尾後針 40強進30強!

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
Jay Fung 係寰亞
真係有教呀婆跳舞 stick 好有愛心
佢應該啱feel就唱,歌詞都唔睇果種
但係張相入面無個係阿婆?
正常嚟講個個都會點評下
係viu剪咩出嚟比你睇咁解
有冇邊個item嚟睇下
想睇爆旋婆婆
唔知佢哋啲乜嘢品味嚟
五官分開唔好睇拼埋一齊又唔好睇
跳舞就本身佢嗰飯嚟 正正常常冇特別突出
都可以次次讚
唔知想點外在條件同氣質都麻麻咋喎
(撇除佢單嘢嘅偏見)都未去到勁捧嘅條件
上個po同人講緊foul人理由,未覆到就1001

成日講foul邊個係因為唔夾團隊太有個性

選星又唔係選班長反叛少少都唔得不如viu班人轉搞選傑青算鳩數啦

以後造星需唔需要拎埋小學操行咩成續、中學有無做過風紀、大學有無做過學會主席出嚟講

聽Freddie Mercury之前係咪要屌鳩佢功利唔理老母聽玄米律師要唔要因為佢係毒撚性格屌鳩佢睇sica要唔要話佢性格大癲

而家唔係表現好唔好嘅問題,而係紅藍都因為so call性格問題,唔理佢有無potential就foul走一堆人

結果淨返一堆隱形人係度jm9

有啲人係啱搞團夾band,有啲人係啱solo,
屌你而家係導師本身都唔撚夠train人經驗handle唔撚到,或者本身賽制唔fit某啲人,但最後搞到人地好似人生失敗者咁撚款
老幼勁舞團
佢個鼻哥窿真係好大,同埋對眼又突眼金魚咁,素顏有鬚個look勁怪
Jason 好靚仔
KC幾全能啊
KC 似係住你隔離屋好 nice 既哥哥
但鏡頭前都係咁就唔係好似星..
我都想知點解會做到契仔
講實力未去到超班,好似KC Tsoul咁一個人carry全隊既能力又冇
講樣連中上都稱唔上,大陸仔樣
性格又唔得
咁有無料都係槄對
有乜理由贏咗表演但俾人foul
理由仲要唔係因為你表現唔好,係因為你性格唔好
唔怪之後十強有廢契
唔係社會服務令嚟
唔加密了
想講就算嗰團有公主同香印我都唔會推
次次diutv都係逼人做毒唯
領係咁,宜家又係咁
總之有王鋒嘅歌、節目、活動我都唔會推
攬住廢契過世啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞