[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (85) 王鋒尾後針 40強進30強!

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
嚴重懷疑蕾安完全唔記得咗阿生仲係隊入面

唔係點會仲未foul

呢張相 好有愛
其實紅藍組都可以好好
不過剪接同本身有競爭關係
加上網民啲反應搞到好似一定要勢不兩立咁
雖然我都認同藍組整體能力比較高
但其實紅組某啲參賽者都唔差

而家睇FB同TG有啲人見到紅組贏就要屌死佢地咁
好多時係評判on9但入埋佢地數
對某啲紅組成員黎講有少少慘
好在你提一提呢個名
差啲唔記得呢個人
造星就係花姐話事
造星4除外
今屆越睇越似花姐背後講左一兩句要王鋒 KC
簽嚟都係幫Anal伴舞用
花姐除左Anal咩人都唔會再理
所以更加想Lyman Kakit贏
簽俾其他公司
跳舞贏返Anal
等條煩膠收皮
owen簽佢拍膠戰啦
上面有人po完相我都係唔認得
Owen先18歲
佢阿媽點會比佢唔讀大學自己離鄉背井入娛樂圈
好癲連今屆都可以賴哂落花姐到
幾全面呀
未睇過live但連登既gif cap到佢好qq
Free rider 唱2句 其他全組Carry
結果佢講咁多主要係反AnsonLo
認真唔覺得佢好差喎 覺得就咁睇meow仲差過佢
尾後jump事件未出之前
已經覺得佢好普通
除左剪接同agenda之外完全解釋唔到點解個個評判追住佢hashtag charm
唔知你點定義charm啦
我覺得charm=表演本身令到我開始想留意呢個人
所以喺出事當日嗰個dance battle
我認為kingston先稱得上charm
個鏡頭離開左佢我都仲想睇佢
另外覺得當日藍組太多陪襯品
jackson個啲比左大頭佢都唔想睇
Anson 唱得勁好喎 點解冇乜人講
不過冇乜air time
我覺得今年嘅對立已經算係無往年咁勁
星3嗰陣真係搞到B組全員惡人咁滯
我覺得特別係海外選手關係都幾好,冇分A B組,應該同喺酒店成日都見面有關
其實人哋啲選秀節目會安排參賽者住埋一齊
真係好似訓練營咁
仲有得睇埋日常
其實好睇過製作組剪遲到嗌交
真 嗰啲好好睇
真係有睇住佢地大嘅feel
不過造星就算啦 尤其今年啲剪接
又冇剪到評判foul人準則 好似咩都未知就完咗
好多被foul嘅都好可惜 唉
其實人哋啲選秀節目會安排參賽者住埋一齊
真係好似訓練營咁
仲有得睇埋日常
其實好睇過製作組剪遲到嗌交
真 嗰啲好好睇
真係有睇住佢地大嘅feel
不過造星就算啦 尤其今年啲剪接
又冇剪到導師foul人準則 好似咩都未知就完咗
好多被foul嘅都好可惜 唉
屌 啱啱先補返睇 原來foul咗Energy?

還我ENERGY

屌你憑咩foul Energy 紅組top tier靚仔 又跳得 唱又唔差 性格超級好 幫你紅組贏咗幾多round? 你就foul佢
屌你留埋阿生阿喵呢啲做綠葉襯你啲契仔唔駛俾人outshine? 我要Energy啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞