[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (85) 王鋒尾後針 40強進30強!

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
點解仲未foul Hei…
完全唔覺得佢個樣好睇
唱歌又唔係特別好聽
跳舞又唔係特別勁
嘢又唔識講 吓吓都屈住個頭咁答問題
係豹哥亂鳩咁foul人 佢先留到係到
戰況激唔激烈
佢個character有啲似造星3嘅Judas
睇嚟呢round最正常嘅會係Dee
大家小心啲講嘢
Cap依度圖
搞著啲「性格」rapper真係慘過食屎
LM支持和平之前小組
傷員再添一名

Tsoul爸爸(真實年齡:28) & 表面棍哥實則係stick媽媽(真實年齡:25)(冇坐過監)(教阿婆breaking)
仲有扭計唔想着到咁後生嘅仔仔Kingston
同為00後嘅Energy慘被神隱 但台上識執生嘅叻仔 最後神隱到走咗
再加一打完仗就犧牲咗嘅兩位戰友 澤同白水
可以去災難club youtube channel睇佢哋關注三子

多謝你哋成就一個咁有觀賞性+意義嘅表演
雖然屢戰屢勝 但人越來越少
見佢識得編曲估唔到呢個都唔知傻仔咗就快啲認衰 應該冇事嘅 畢竟其實呢個rapper圈先熟
睇好vicky
又係Donald
走唔出comfort zone玩咩造星
真 rapper好似taco咁有禮貌有遠見有目標好難得
Taco加油 屌打晒其他所謂rapper
想像唔到藍下round會點foul人
紅組下round仲有機會清瘀血
但藍留返喺度嘅都係精英
好難揀
佢幾有特色
個氣質好有記憶點
就係頹廢MK
唱歌跳舞佢都做勻,仲叫做交到貨
有冇紅組各成員tg group?
邊位
仲要兩樣都唔算太差
細路仔學習能力好高
再推一次隱形人呀生建議擺埋FAQ:

邊個係呀生?

74號參賽者 preround之後幾乎無任何片段 所以被冠上隱形人稱號
直至現時30強為止 仍然成功存活
編曲都唔識真係有啲
但而家好多歌詞網都會當啲on the beat係歌詞寫埋,都覺得難怪
今屆隱形人要有個list
仲有希晉、meow、dai bon
Anson wong我都覺隱隱哋形
靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞