【西波皇再臨】皇家馬德里球迷吹水區(61)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
佩狗買包皮未呀

牙粒同真名王(You)起勢咁燈
現實係乜撚都無牙

粒你妹
肉酸仔就粒
安狗
佩狗買包皮未呀

牙粒同真名王(You)起勢咁燈
現實係乜撚都無牙

粒你妹
肉酸仔就粒

All in Dybala / Penis Skin / Dembele

卻奧斯:“施丹訓練起我們就像德國人”

◆轉貼請註明來自皇馬球迷俱樂部http://www.Rmfans.Cn

在卻奧斯看來,施丹的訓練方式讓他看起來好像德國教練。

這是法國主帥在班拿貝的第二個完整賽季,而他已經率隊拿到了2座歐聯獎盃,還結束了球會對西甲聯賽冠軍的等待。

這意味著教練的要求非常高,對卻奧斯來說,這不是什麼壞事。

“我們都練得很認真,特別是在季前備戰期的前幾周裡。施丹訓練我們的方式讓他看起來就像德國人。”

“他一直明確表示,他希望看到努力訓練的成果能在比賽裡反映出來。”

此前卻奧斯因足踝不適缺席了兩場比賽,不過現在他可以參加與MLS全明星的比賽。

“重要的是為之後的比賽做好準備。現在我感覺好多了,我為之後的比賽感到激動”,卻奧斯說。

“美國職業大聯盟進步了很多。這裡有很多大城市、大球隊,球員們在這裡都過得很愉快。它的水平不能和西甲或德甲同日而語,但總體而言是在越來越好。”

卻老啱啱嚟嗰陣仲屌鳩皇馬班友訓練散漫成日遲到

安76份人個格唔夠硬
大帝遲到都對佢地千依百順啦
哩家轉左人同多左新人
斷估班新人都唔會唔準時到場練波嘅

所以安狗咪收皮囉
摩daddy就最講紀律

摩daddy通常去到後期都會搞到隊內分裂
拖舟係集兩者大成

班忤逆子搞風搞雨

摩佬好興第一季有成績
之後第二季就拎D元老開刀

卻奧斯:“施丹訓練起我們就像德國人”

◆轉貼請註明來自皇馬球迷俱樂部http://www.Rmfans.Cn

在卻奧斯看來,施丹的訓練方式讓他看起來好像德國教練。

這是法國主帥在班拿貝的第二個完整賽季,而他已經率隊拿到了2座歐聯獎盃,還結束了球會對西甲聯賽冠軍的等待。

這意味著教練的要求非常高,對卻奧斯來說,這不是什麼壞事。

“我們都練得很認真,特別是在季前備戰期的前幾周裡。施丹訓練我們的方式讓他看起來就像德國人。”

“他一直明確表示,他希望看到努力訓練的成果能在比賽裡反映出來。”

此前卻奧斯因足踝不適缺席了兩場比賽,不過現在他可以參加與MLS全明星的比賽。

“重要的是為之後的比賽做好準備。現在我感覺好多了,我為之後的比賽感到激動”,卻奧斯說。

“美國職業大聯盟進步了很多。這裡有很多大城市、大球隊,球員們在這裡都過得很愉快。它的水平不能和西甲或德甲同日而語,但總體而言是在越來越好。”

卻老啱啱嚟嗰陣仲屌鳩皇馬班友訓練散漫成日遲到

安76份人個格唔夠硬
大帝遲到都對佢地千依百順啦
哩家轉左人同多左新人
斷估班新人都唔會唔準時到場練波嘅

所以安狗咪收皮囉
摩daddy就最講紀律

摩daddy通常去到後期都會搞到隊內分裂
拖舟係集兩者大成

班忤逆子搞風搞雨

摩佬好興第一季有成績
之後第二季就拎D元老開刀

班反骨仔養唔熟
話說獌D人平均高過我地10cm 又高又大隻
連獌維都185
最怕輸波+未開季就傷哂D人
連獌維都185

盧卡古 爆炸頭 普巴 卡域克 馬迪 馬迪爾 史摩寧
個個都巨人
連獌維都185

鬥高鬥大隻
去打藍波囉
nigga united
連獌維都185

鬥高鬥大隻
去打藍波囉
nigga united

你話埋nigga維
想撚爆美職狗了

係被撚 熱身賽連敗
想撚爆美職狗了

係被撚 熱身賽連敗

咪係 邊撚度黎咁大信心 美職都夠收光頭佬皮
想撚爆美職狗了

係被撚 熱身賽連敗

熱身賽未曾一勝

光頭佬玩緊政治逼佩狗買人

事實係前鋒太唔掂
想撚爆美職狗了

係被撚 熱身賽連敗

熱身賽未曾一勝

光頭佬玩緊政治逼佩狗買人

事實係前鋒太唔掂

光頭佬威極咪又係比賓周馬同佩狗鍊住個春袋
連獌維都185

魔獸Lkk
身邊周圍都覺賓斯馬分波做波拉空勁
係連登屌到佢變地底泥

挑你 上黎講一句又潛水
又同拖舟佩狗開緊會牙

做波世界第一都無用啦 無人識入波
安狗

對我拿都豬
等睇拉膠扶起神鋒拿
對我拿都豬

幾時炒安狗
Welcome Mbappe/Dybala

你個名

你個名

你個名

肉酸老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞