【西波皇再臨】皇家馬德里球迷吹水區(61)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
車狗夠唔夠人開季都成問題 達

3 4線作戰車狗點頂

轟高層真係好on9

佩狗真的太好

唯我獨尊其實都有好處
Dictator有必要存在

轟咪有個西女人

女人唔適合呢個位
唔夠佩狗咁理性

同埋生意人識打好關係
格離疤狗得罪psg 想傾都冇得傾
跟住又比尼馬撚狗

果然係佩狗打手
即刻出黎奶袋底

冇錯牙 你愛隊成日得罪其他隊 要下下出高幾成買人 馬迪 普巴

佩狗真的太好

唯我獨尊其實都有好處

轟咪有個西女人

女人唔適合呢個位
唔夠佩狗咁理性

同埋生意人識打好關係
跟住又比尼馬撚狗

果然係佩狗打手
即刻出黎奶袋底

人脈太廣 所以啲死疤狗咩都話皇狗背後搞事

佩狗真的太好

唯我獨尊其實都有好處

轟咪有個西女人

女人唔適合呢個位
唔夠佩狗咁理性

同埋生意人識打好關係
跟住又比尼馬撚狗

果然係佩狗打手
即刻出黎奶袋底

人脈太廣 所以啲死疤狗咩都話皇狗背後搞事

佩狗食撚屎
又借d意吹奏佩狗
根據《意大利足球》的消息,羅馬對皇家馬德里陣中的翼鋒盧卡斯-華斯基斯提出的3000萬歐元的報價被皇馬拒絕。

根據《馬卡報》的報導,紅狼有意簽下皇馬根正苗紅的本土青訓翼鋒華斯基斯,作為他們引進英超李斯特城翼鋒馬列斯失敗的代替品。但是他們對華斯基斯的3000萬歐元報價被皇馬拒絕。

這名出道於皇馬青訓的西班牙翼鋒現年26歲,可以勝任左右兩個邊路的位置,他上個賽季為皇馬出戰50場,貢獻了4個入球和14個助攻。
2億收入 實打包dybala + 多仔丹比利了

開季前買船飛有無優惠
屁馬走了
屁馬走了

Ho ball
屁馬走了

dybala 去硬疤了
屁馬走了

dybala 去硬疤了

去咪去囉
唔買佢洗死咩
屁馬走了

dybala 去硬疤了

去咪去囉
唔買佢洗死咩

真名王又燈死件
屁馬走了

dybala 去硬疤了

去咪去囉
唔買佢洗死咩

快啲遊水過去
Where is 包皮

開季前買船飛有無優惠

有撚錢咩疤
屁馬走了

dybala 去硬疤了

去咪去囉
唔買佢洗死咩

真名王又燈死件

好似你燈到猩猩傷咁

開季前買船飛有無優惠

有撚錢咩疤

我吔皇者大巴塞今年收入高過皇狗呀
屁馬走了

dybala 去硬疤了

去咪去囉
唔買佢洗死咩

真名王又燈死件

好似你燈到猩猩傷咁

猩猩擺明係wifebb無發功先傷啦
屁馬走了

比尼馬咁撚法又真係幾慘嘅
根據《意大利足球》的消息,羅馬對皇家馬德里陣中的翼鋒盧卡斯-華斯基斯提出的3000萬歐元的報價被皇馬拒絕。

根據《馬卡報》的報導,紅狼有意簽下皇馬根正苗紅的本土青訓翼鋒華斯基斯,作為他們引進英超李斯特城翼鋒馬列斯失敗的代替品。但是他們對華斯基斯的3000萬歐元報價被皇馬拒絕。

這名出道於皇馬青訓的西班牙翼鋒現年26歲,可以勝任左右兩個邊路的位置,他上個賽季為皇馬出戰50場,貢獻了4個入球和14個助攻。

really?

開季前買船飛有無優惠

不過講真呢兩個都唔係好岩疤
有d似皇馬夾硬買禿打右翼
如果皇馬賣bale求其買Dybala/Dembele/Mabbpe是但一個就掂

really?

羅馬咁鍾意皇馬啲後備嘅
30M都唔放咁on9
30M都唔放咁on9

右閘第二人唔賣得
30M都唔放咁on9

右閘第二人唔賣得

吉祥物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞