【西波皇再臨】皇家馬德里球迷吹水區(61)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
反夠賓周未

反夠賓周未

撐賓周=皇區宿敵
反夠賓周未

撐賓周=皇區宿敵

When rape is inevitable. Lay back and enjoy
其實高仔辛仔呢d咪識諗 落力踢好每一場
慢慢成長 未來正選實有你份

唔似得... 屌 諗起都真係好撚嬲

Who

達仔

咁又唔同嘅,高仔同辛仔後生啲同比摩卻米 壓著的確係冇可厚非,但係達子比條仆街賓周壓著

比我都會走
賓周又唔會傷 業餘咁既表現都有正選 都有人吹奏 自己有得踢既機會又少 有時後備都冇份
冇得怪晒達仔既

但事實證明莫拉達仍然有好多不足

但事實證明點都好過賓周

Who

達仔

咁又唔同嘅,高仔同辛仔後生啲同比摩卻米 壓著的確係冇可厚非,但係達子比條仆街賓周壓著

比我都會走
賓周又唔會傷 業餘咁既表現都有正選 都有人吹奏 自己有得踢既機會又少 有時後備都冇份
冇得怪晒達仔既

但事實證明點都好過賓周

咪就係因為咁所以要走
NIGGA維 :
迷KIKO
迷猩猩
迷機師
迷金毛
迷占

Who

達仔

比我都會走
冇得怪晒達仔既

但事實證明點都好過賓周

高仔辛仔要面對既挑戰咪仲大

辛面對C7,BALE 長傷我唔計都仲有ISCO同垃圾機師
一步步用實力證明自己爭取正選

高仔都平步青雲 面對卻摩米鐵三角組合都把握每次機會
佢既成長大家有目共睹 正選指日可待

達子面對契仔賓周 但係證明到實力 正選同辛仔個數字其實差唔遠
寧願去軌打左翼都唔肯留低打第二前鋒 攬住佢干爹踢英超啦

Anyway 佢付出既野係睇到既 但係呢刻我唔再想挽留佢
做人做狗真係自己諗

Who

達仔

比我都會走
冇得怪晒達仔既

但事實證明點都好過賓周

達子面對契仔賓周 但係證明到實力 正選同辛仔個數字其實差唔遠

做人做狗真係自己諗

辛仔21
達子已經24
你估仲係啱啱castilla上一隊
二十出頭嗰個達子?

Who

達仔

比我都會走
冇得怪晒達仔既

但事實證明點都好過賓周

做人做狗真係自己諗

我一直都係咁講
係達仔自己話要走
佢個case唔似奧燒咁無情比人賣
大家肯定達仔嘅功勞已經係對佢最大嘅尊重
唔雖要係到哭喪
咁樣真係好肉酸
同埋辛仔半個拖舟契仔
達子? 邊位啊你
NIGGA維 :
迷KIKO
迷猩猩
迷機師
迷金毛
迷占

維哥打硬你

mark低咗了
NIGGA維 :
迷KIKO
迷猩猩
迷機師
迷金毛
迷占

維哥打硬你

mark低咗了

出左6c信
NIGGA維 :
迷KIKO
迷猩猩
迷機師
迷金毛
迷占

維哥打硬你

出6c信呀ching

Who

達仔

比我都會走
冇得怪晒達仔既

但事實證明點都好過賓周

做人做狗真係自己諗

辛仔21
達子已經24
你估仲係啱啱castilla上一隊
二十出頭嗰個達子?

賓周29添 咁佢退役未
達子岩岩進入最後成長 距離真正巔峰仲有距離

重申多次 佢有時間 識諗小小都知自己隨時準備做正選
乜野世界盃年急住走要去踢正選證明自己 只係FOR一D低級球員
咪撚再J機師啦屌...

係就係幾勤力 咪工兵命囉

屌你傳同射都好撚曳 打翼d傳中拍得住擔泥
咪撚再J機師啦屌...

邊有人J
咪撚再J機師啦屌...

邊有人J

呢件辣殺乖乖地去做右閘第3替補 ok ?
咪撚再J機師啦屌...

邊有人J

有2000萬歐即賣啦屌
反夠賓周未

撐賓周=皇區宿敵

When rape is inevitable. Lay back and enjoy

我小學畢業 睇唔明
NIGGA維 :
迷KIKO
迷猩猩
迷機師
迷金毛
迷占

維哥打硬你

mark低咗了

出左6c信

維一招

迷雲狗
NIGGA維 :
迷KIKO
迷猩猩
迷機師
迷金毛
迷占

維哥打硬你

mark低咗了

出左6c信

維一招

迷雲狗

好過你迷盧卡古
如果泥馬去psg 迪馬有無幾返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞