【西波皇再臨】皇家馬德里球迷吹水區(61)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有性趣皇區歐超杯gathering 加tg @real2fans
歐超幾點踢 屌奶星唔記得攞假

02:45

8號 0245?

9號 0245

西波皇
我 維子 link王 阿禿 鳩白 月狗 皇wiki
舊登皇區七小福

我係碧咸

你未夠班

你係史高斯

屌你三種球迷 獌熱皇

碧咸係皇馬

u日職都睇 東熱獌皇

碧咸係皇馬喎
碧咸係皇馬喎

邊隻眼見到
碧咸係皇馬喎

邊隻眼見到

最左望住男人rj wtf
希望重建封建制度

我呢D專一長情撐皇而才貌雙全既就係公爵
專一長情撐皇而聰明就侯爵
專一長情撐皇而靚仔就伯爵
專一長情就子爵
專一但係ON9既就男爵
其餘皇迷係平民
撐多過一隊既全部係賤民 屎都不如
皇迷日日狗咬狗,開始明白豆蛇做咩返舊登鳥

舊登都冇人梗係冇得咬啦

舊登都冇人梗係冇得咬啦

on99王一人獨撐
Kovacic is making it hard on Zidane to choose the midfield with his excellent performances. Zidane wants the Croatian by his side. [marca]

Lets go!華錫

舊登都冇人梗係冇得咬啦

on99王一人獨撐

日日傾波啦 吹水返去舊登
Kovacic is making it hard on Zidane to choose the midfield with his excellent performances. Zidane wants the Croatian by his side. [marca]

Lets go!華錫

摩迪退之後個陣應該

辛伊高
米卻
求其
sub:u21
不過阿朗應該都差唔多
希望重建封建制度

專一長情就子爵
專一但係ON9既就男爵
其餘皇迷係平民

睇黎我可以做國王
希望重建封建制度

專一長情就子爵
專一但係ON9既就男爵
其餘皇迷係平民

but u拜狗bo,咁你咪賤到屎都不如?

Thx
希望重建封建制度

專一長情就子爵
專一但係ON9既就男爵
其餘皇迷係平民

but u拜狗bo,咁你咪賤到屎都不如?

me = hand of the king
垃圾皇下星期準備比獌屠宰
贏到獌 我抽一位絲陪我去台灣玩5日

Me

想同小妹去咪直接出聲囉,洗咩兜咁大個圈呀gap jai
Roma's sporting director wants Vazquez if Mahrez doesn't arrive. If Lucas asks to leave, Zidane will allow it as Asensio is ahead. [as]

想同小妹去咪直接出聲囉,洗咩兜咁大個圈呀gap jai

你有鳩 gap gap係都抽小妹先啦
Roma's sporting director wants Vazquez if Mahrez doesn't arrive. If Lucas asks to leave, Zidane will allow it as Asensio is ahead. [as]

躝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞