【西波皇再臨】皇家馬德里球迷吹水區(61)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
30M都唔放咁on9

佩狗個仆街賣奧燒 死仆街

唔講咁多

卻奧斯:“施丹訓練起我們就像德國人”

◆轉貼請註明來自皇馬球迷俱樂部http://www.Rmfans.Cn

在卻奧斯看來,施丹的訓練方式讓他看起來好像德國教練。

這是法國主帥在班拿貝的第二個完整賽季,而他已經率隊拿到了2座歐聯獎盃,還結束了球會對西甲聯賽冠軍的等待。

這意味著教練的要求非常高,對卻奧斯來說,這不是什麼壞事。

“我們都練得很認真,特別是在季前備戰期的前幾周裡。施丹訓練我們的方式讓他看起來就像德國人。”

“他一直明確表示,他希望看到努力訓練的成果能在比賽裡反映出來。”

此前卻奧斯因足踝不適缺席了兩場比賽,不過現在他可以參加與MLS全明星的比賽。

“重要的是為之後的比賽做好準備。現在我感覺好多了,我為之後的比賽感到激動”,卻奧斯說。

“美國職業大聯盟進步了很多。這裡有很多大城市、大球隊,球員們在這裡都過得很愉快。它的水平不能和西甲或德甲同日而語,但總體而言是在越來越好。”

卻老啱啱嚟嗰陣仲屌鳩皇馬班友訓練散漫成日遲到

安76份人個格唔夠硬
大帝遲到都對佢地千依百順啦
哩家轉左人同多左新人
斷估班新人都唔會唔準時到場練波嘅

所以安狗咪收皮囉
摩daddy就最講紀律

◆轉貼請註明來自皇馬球迷俱樂部http://www.Rmfans.Cn

這是法國主帥在班拿貝的第二個完整賽季,而他已經率隊拿到了2座歐聯獎盃,還結束了球會對西甲聯賽冠軍的等待。

“我們都練得很認真,特別是在季前備戰期的前幾周裡。施丹訓練我們的方式讓他看起來就像德國人。”

“他一直明確表示,他希望看到努力訓練的成果能在比賽裡反映出來。”

此前卻奧斯因足踝不適缺席了兩場比賽,不過現在他可以參加與MLS全明星的比賽。

“重要的是為之後的比賽做好準備。現在我感覺好多了,我為之後的比賽感到激動”,卻奧斯說。

“美國職業大聯盟進步了很多。這裡有很多大城市、大球隊,球員們在這裡都過得很愉快。它的水平不能和西甲或德甲同日而語,但總體而言是在越來越好。”

安76份人個格唔夠硬
哩家轉左人同多左新人

所以安狗咪收皮囉
摩daddy就最講紀律

摩daddy通常去到後期都會搞到隊內分裂
拖舟係集兩者大成
肯買mbappe未?
肯買mbappe未?

不了
賓周馬世界第一
機師罪名:扮大佬

唔好講扮大老啦
你睇下咁多個攻擊球員
邊個人d射門好似賓周咁鳩
機師同賓周真係難兄難弟
次次見佢門前失機真係

上場BBV組合真係

機師岩岩黎個半季好好J

安76份人個格唔夠硬
哩家轉左人同多左新人

所以安狗咪收皮囉
摩daddy就最講紀律

摩daddy通常去到後期都會搞到隊內分裂
拖舟係集兩者大成

班忤逆子搞風搞雨
肯買mbappe未?

不了
賓周馬世界第一

坦白講, 陳7仲勁過賓周
如果疤買dybala
佩狗應該會即刻扔大錢買包皮
身邊周圍都覺賓斯馬分波做波拉空勁
係連登屌到佢變地底泥

我身邊無喎
https://youtu.be/9Ll9dPmrn4M
J飽佢啦 全季剪埋有6分鐘
仲要有d係入波replay
https://youtu.be/jOIrvBgK-q4
想會員sexman睇下你口中既造波王賓施馬造左幾多球入波比C朗
42球有4球
你再睇下兩翼兩閘出波C朗入幾多球
https://youtu.be/jOIrvBgK-q4
想會員sexman睇下你口中既造波王賓施馬造左幾多球入波比C朗
42球有4球
你再睇下兩翼兩閘出波C朗入幾多球

賓周馬係夾c7嘅作用王
所以唔買前鋒 c7輪換全敗都得
係連登屌到佢變地底泥

你身邊既人係咩叫施丹同佩雷斯
係連登屌到佢變地底泥

你身邊既人係咪叫施丹同佩雷斯
係連登屌到佢變地底泥

係連登屌到佢變地底泥

魯爾古迪都上連登
卻仔新一季又係著返個對boot!?
Lets go 包皮包皮 all night oh~
Hey 包皮包皮 快來 oh~
尼馬先係真皇 感動

邊間教會

邊間教會

撐朗大聯盟主席
Madrid players' release clauses:

▪️Cristiano €1bn
▪️Benzema €1bn
▪️Bale €500m
▪️Modric €500m
▪️Kroos €300m
▪️Casemiro €200m
▪️Ramos €200m

-jc21

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞