【西波皇再臨】皇家馬德里球迷吹水區(61)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

睇左片
isco佢地唔識講英文
得果兩條友自己講野自high

西班牙幫

但事實證明點都好過賓周

高仔辛仔要面對既挑戰咪仲大

辛面對C7,BALE 長傷我唔計都仲有ISCO同垃圾機師
一步步用實力證明自己爭取正選

高仔都平步青雲 面對卻摩米鐵三角組合都把握每次機會
佢既成長大家有目共睹 正選指日可待

達子面對契仔賓周 但係證明到實力 正選同辛仔個數字其實差唔遠
寧願去軌打左翼都唔肯留低打第二前鋒 攬住佢干爹踢英超啦

Anyway 佢付出既野係睇到既 但係呢刻我唔再想挽留佢
做人做狗真係自己諗

辛仔21
達子已經24
你估仲係啱啱castilla上一隊
二十出頭嗰個達子?

賓周29添 咁佢退役未
達子岩岩進入最後成長 距離真正巔峰仲有距離

重申多次 佢有時間 識諗小小都知自己隨時準備做正選
乜野世界盃年急住走要去踢正選證明自己 只係FOR一D低級球員

阿朗32仲踢緊
另外紅字人唔笑狗都吠

賓周咁撚懶邊做到朗哥咁拉長個巔峰期
咪撚玩啦五寶

咪撚玩啦五寶
而家賓周好撚勁咩

Cd rom巴 你到底up乜鳩

達子面對契仔賓周 但係證明到實力 正選同辛仔個數字其實差唔遠

做人做狗真係自己諗

辛仔21
達子已經24
二十出頭嗰個達子?

賓周29添 咁佢退役未

乜野世界盃年急住走要去踢正選證明自己 只係FOR一D低級球員

阿朗32仲踢緊
另外紅字人唔笑狗都吠

咪撚玩啦五寶

咪撚玩啦五寶
而家賓周好撚勁咩

做人做狗真係自己諗

辛仔21
達子已經24
二十出頭嗰個達子?

賓周29添 咁佢退役未

阿朗32仲踢緊
另外紅字人唔笑狗都吠

咪撚玩啦五寶

咪撚玩啦五寶
而家賓周好撚勁咩

佢意思係賓周一直都唔勁都有正選,使乜好似朗哥咁拉長個巔峰期

做人做狗真係自己諗

辛仔21
達子已經24
二十出頭嗰個達子?

賓周29添 咁佢退役未

阿朗32仲踢緊
另外紅字人唔笑狗都吠

咪撚玩啦五寶

咪撚玩啦五寶
而家賓周好撚勁咩

話你聽佢斷咗腳都會正選出場
場波聽朝定今晚
場波聽朝定今晚

聽朝
場波聽朝定今晚

聽朝8:30

賓周29添 咁佢退役未

阿朗32仲踢緊
另外紅字人唔笑狗都吠

咪撚玩啦五寶

咪撚玩啦五寶
而家賓周好撚勁咩

話你聽佢斷咗腳都會正選出場

咁就睇拖舟長命定賓周長命
車狗夠唔夠人開季都成問題 達

3 4線作戰車狗點頂
迷卡黨第一次召集

3 4線作戰車狗點頂

轟高層真係好on9
傷多過踢 巴利1球=180萬鎊

now.com體育】有報道指,皇家馬德里翼鋒加里夫巴利的轉會費為9000萬鎊的天價,而周薪亦多達61.1萬鎊。以此為基準計算,由於加里夫巴利近季不時受傷患困擾,因此他效力該支西甲勁旅的67個入球,每球價值便達180萬鎊。

加里夫巴利(Gareth Bale)上季經常受傷,全季上陣27場,只取得9個入球及5次助攻,表現遠遜效力皇馬頭3個球季,之前他每季至少射入接近20球及交出至少12個助攻,更被上季光芒四射的前線隊友基斯坦奴朗拿度比了下去。

此外,加里夫巴利在皇馬至今3戰全敗的美國之旅零入球,演出備受批評,能否在對曼聯的歐超盃被委以正選重任更成問號。有英國報章統計這名威爾斯國腳以據稱9000萬鎊轉會費、周薪61.1萬鎊的豐厚條件效力皇馬4季,合共上陣150仗射入67球助攻51次,得出他每踢一仗值83萬鎊、上陣每分鐘值接近11萬鎊、每入一球值180萬鎊、每次助攻值240萬鎊的有趣統計數值。

報道指由於西班牙收稅甚重,所以加里夫巴利的61.1萬鎊周薪逾半都用來繳納稅款,每星期實際波糧只有28.9萬鎊。不過,加里夫巴利加盟後協助皇馬高舉3次歐聯獎盃,他是否物有所值,可謂見仁見智。

3 4線作戰車狗點頂

轟高層真係好on9

佩狗真的太好

唯我獨尊其實都有好處
Dictator有必要存在

now.com體育】有報道指,皇家馬德里翼鋒加里夫巴利的轉會費為9000萬鎊的天價,而周薪亦多達61.1萬鎊。以此為基準計算,由於加里夫巴利近季不時受傷患困擾,因此他效力該支西甲勁旅的67個入球,每球價值便達180萬鎊。

加里夫巴利(Gareth Bale)上季經常受傷,全季上陣27場,只取得9個入球及5次助攻,表現遠遜效力皇馬頭3個球季,之前他每季至少射入接近20球及交出至少12個助攻,更被上季光芒四射的前線隊友基斯坦奴朗拿度比了下去。

此外,加里夫巴利在皇馬至今3戰全敗的美國之旅零入球,演出備受批評,能否在對曼聯的歐超盃被委以正選重任更成問號。有英國報章統計這名威爾斯國腳以據稱9000萬鎊轉會費、周薪61.1萬鎊的豐厚條件效力皇馬4季,合共上陣150仗射入67球助攻51次,得出他每踢一仗值83萬鎊、上陣每分鐘值接近11萬鎊、每入一球值180萬鎊、每次助攻值240萬鎊的有趣統計數值。

報道指由於西班牙收稅甚重,所以加里夫巴利的61.1萬鎊周薪逾半都用來繳納稅款,每星期實際波糧只有28.9萬鎊。不過,加里夫巴利加盟後協助皇馬高舉3次歐聯獎盃,他是否物有所值,可謂見仁見智。

呢D ON9垃圾新聞

3 4線作戰車狗點頂

轟高層真係好on9

佩狗真的太好

唯我獨尊其實都有好處

轟咪有個西女人

http://now.com體育】有報道指,皇家馬德里翼鋒加里夫巴利的轉會費為9000萬鎊的天價,而周薪亦多達61.1萬鎊。以此為基準計算,由於加里夫巴利近季不時受傷患困擾,因此他效力該支西甲勁旅的67個入球,每球價值便達180萬鎊。

起碼有波入,好過賓狗

3 4線作戰車狗點頂

轟高層真係好on9

佩狗真的太好

唯我獨尊其實都有好處

轟咪有個西女人

女人唔適合呢個位
唔夠佩狗咁理性

3 4線作戰車狗點頂

轟高層真係好on9

佩狗真的太好

唯我獨尊其實都有好處

Benzema

3 4線作戰車狗點頂

轟高層真係好on9

佩狗真的太好

唯我獨尊其實都有好處

轟咪有個西女人

女人唔適合呢個位
唔夠佩狗咁理性

同埋生意人識打好關係
格離疤狗得罪psg 想傾都冇得傾
跟住又比尼馬撚狗

3 4線作戰車狗點頂

轟高層真係好on9

佩狗真的太好

唯我獨尊其實都有好處

轟咪有個西女人

女人唔適合呢個位
唔夠佩狗咁理性

同埋生意人識打好關係
跟住又比尼馬撚狗

果然係佩狗打手
即刻出黎奶袋底

3 4線作戰車狗點頂

轟高層真係好on9

佩狗真的太好

唯我獨尊其實都有好處

轟咪有個西女人

女人唔適合呢個位
唔夠佩狗咁理性

同埋生意人識打好關係
跟住又比尼馬撚狗

果然係佩狗打手
即刻出黎奶袋底

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞