【西波皇再臨】皇家馬德里球迷吹水區(61)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
與其1.8億買麥巴比,不如1.98億買尼馬

包皮先得18歲 大把世界 但要冒險 佢可能係水貨黎嘅
這是一場賭博 人生的賭博

睇多一年先再買包皮都未遲

之前李城拎英超個年華廸幾乎場場有波入,但第二年即跌watt ,所以d球員就算大爆發都好,第二年未必keep得返個表現

Ching唔好拎華dee呢d柒頭黎比好wo

你試下將包皮換成阿朗就知點解d人咁想買

唔知

與其1.8億買麥巴比,不如1.98億買尼馬

之前李城拎英超個年華廸幾乎場場有波入,但第二年即跌watt ,所以d球員就算大爆發都好,第二年未必keep得返個表現

eg G Bale

J rodriguez

唔知

如果麥巴比有阿朗一半靚仔 3億都抵
now.com體育】艾華路莫拉達今夏在轉會市場相當受歡迎,最終落戶車路士,原來熱刺早於兩年前已經邀請此子登陸英超,可惜後者卻因哈利卡尼在陣而婉拒。

熱刺領隊普捷天奴眼見艾華路莫拉達(Alvaro Morata)加盟車路士,成為球隊今季的心腹大患,或許別有滋味。其實普帥兩年前曾經聯絡過這名24歲西班牙前鋒,他憶述指:「我知道莫拉達早前曾在傳媒面前提及過這件往事,不過都是兩年前或更久的事了,當時他問我如果你擁有哈利卡尼,為甚麼還需要我?即使你簽下其他前鋒,他們都會問你同樣的問題,難道加盟一支坐冷板凳的球隊?」

現實告訴我們,這宗交易最終都沒有成事,不過熱刺仍然攻力驚人,上季射入全英超最高的86球。普捷天奴對球隊的陣容非常有信心,相比起其他英超勁旅,熱刺在今夏轉會市場沒有甚麼大動作,普帥亦無意大幅度改變陣容。

他指出:「說服出色球員來駐守後備席是非常困難的事,所以更好的方法是讓年青球員跟隨一隊成員操練、出賽,從中改進他們的技術心態,在未來擔任球隊的重心。球員於曼聯踢得不好就會被出售,但熱刺的方針不同,我們需要所有球員共同進退,雖然很困難,卻是球隊與眾不同的地方。」

圖片來源 : ©AFP

從此達仔改名 港女達 / 自戀達

唔知

包皮!包皮!
psg咁洗錢法 唔洗放人平衡番盤數咩 ?

同佩狗傾好數
好似話謝斯條數遲D找都得?

用60m同psg收迪馬 一家便宜兩家著
MSN散BBC啲人識做未

同佩狗傾好數

佩狗唔死都冇用 佢買迪馬我迷佩一年
MSN散BBC啲人識做未

已經得返c一個踢波

同佩狗傾好數

yes!
黎緊疤狗睇中d人
希望佩狗都要幫下手抬價

同佩狗傾好數

yes!

買迪馬即刻賣機司
至於bale...
你地話事啦
身邊周圍都覺賓斯馬分波做波拉空勁
係連登屌到佢變地底泥

挑你 上黎講一句又潛水
又同拖舟佩狗開緊會牙

係呀 賓周好撚勁架
勁撚到佢落左場我都唔知佢係邊
上季連精華都睇佢唔到 你地究竟用邊個部位睇波
黎緊疤狗睇中d人
希望佩狗都要幫下手抬價

黎緊疤狗睇中d人
希望佩狗都要幫下手抬價

大波奶 1億5千啦
Lets go 包皮包皮 all night oh~
Hey 包皮包皮 快來 oh~
識唱嘅朋友一齊唱
黎緊疤狗睇中d人
希望佩狗都要幫下手抬價

大波奶 1億5千啦

兩億啦
新topic
球壇痴線錄
新topic
球壇痴線錄

唔好跟車太貼
佩狗買包皮未呀
盜如瘋笑撚死人 講疤塞嘅po次次見到佢出現
講糷就真係少見😂😂😂😂真疤假糷
佩狗買包皮未呀

牙粒同真名王(You)起勢咁燈
現實係乜撚都無牙
尼馬先係真皇 感動

但係唔好黎了 繼續做fan屎啦
係巴黎過得開心d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞