一場公司飯局,我們的命運從此改寫

1001 回覆
228 Like 8 Dislike
推下先
第廿一章寫左三分一左右,玩緊少少新野,暫時好似幾順利,希望大家會鍾意
好撚好睇
懸疑故好正
講起人面牛 令我諗起漫畫如件 樓主有睇?
btw個故好正 留名

講起人面牛 令我諗起漫畫如件 樓主有睇?
btw個故好正 留名

無睇 等我遲啲留意下
睇完唔敢食牛角
正皮
睇完唔敢食牛角
正皮

雖然已經講明本故事純屬虛構,但我驚引起牛角不滿,遲下 Facebook version 可能會改一改個名,連登無edit function 改唔到就無計

一口氣追曬 見到愈黎愈多人睇 作為讀者都好感動

一口氣追曬 見到愈黎愈多人睇 作為讀者都好感動

歡迎新讀者加入

睇完唔敢食牛角
正皮

雖然已經講明本故事純屬虛構,但我驚引起牛角不滿,遲下 Facebook version 可能會改一改個名,連登無edit function 改唔到就無計

知道係虛構,但講mancow果度會不自然幻想

Facebook 我覺得你要改profile picture 多啲 或者至少同個logo打格仔

Btw幾時有文 追一日就live左

Facebook like左喇
睇完唔敢食牛角
正皮

知道係虛構,但講mancow果度會不自然幻想

Facebook 我覺得你要改profile picture 多啲 或者至少同個logo打格仔

Btw幾時有文 追一日就live左

Facebook like左喇

我都想改facebook profile pic,但諗唔到用咩圖片

最快聽日有文,希望大家會鍾意

原來你Facebook like左,多謝你嘅鼎力支持
Facebook 現在個 profile pic,搞到好似飲食專頁咁

但我又暫時諗唔到用咩其他圖片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞