做過9GAG,你問我盡答

215 回覆
115 Like 3 Dislike
創辦人係中學師兄
佢個醫生妹妹當年校服look好正
9gag點解有咁多ig account
係咪全部都係你哋嚟?
有冇邊個個冒牌貨

多謝巴打
巴打點睇宜家香港果d所謂既KOL盛行

佢地周不時柒下我地又有嘢笑幾好呀
不過都係個句
stop making stupid people famous
以前反國教時候係咪出過post支持? 我聽人講但係自己冇睇過

有冇試過出大件事?例如俾人告,外國班user群起圍插?

我印象中冇 不過林鄭當選嘅時候就有嘅
點解咁憎Apple

好憎apple咩
創辦人係中學師兄
佢個醫生妹妹當年校服look好正

圖呢
9gag點解有咁多ig account
係咪全部都係你哋嚟?
有冇邊個個冒牌貨

多謝巴打

有好多冒牌貨呀不過你見有幾十K follower嘅都應該係佢地嘅
Sarcasm係咪9gag product
Sarcasm係咪9gag product

唔係喔
Ot 多唔多? 冇追post
點解9gag個ig之前up完啲片無耐,最多三四日
之後又del咗佢?
創辦人係咪讀hku?

係 HKU Law

好似有人讀BBA IS?
以前d meme唔見哂

bring back the old memes都係好多人嘅願望
但係life goes on呀巴打

以前好鍾意睇rage comics
有個troll physics既post係左腳踏右腳踏左上太空笑到我仆街

你地founder個linkedin profile好任性
老闆係咪冇乜頭髮
IT人係咪禿頭居多

鏟左免煩,中大學時好普通

你地founder個linkedin profile好任性

咁Brian係堅勁
點睇sarcasm成日偷圖?
巴打點睇宜家香港果d所謂既KOL盛行

佢地周不時柒下我地又有嘢笑幾好呀
不過都係個句
stop making stupid people famous

巴打做in house洗唔洗搵呢d KOL出post
Ot 多唔多? 冇追post

留係office就唔算多
但係返屋企都要做:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞