[月經] iOS集中討論區 (227) Apple Vision Pro , iOShit 17 beta

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
正負皮唔使睇得咁重要,有時我都唔明點解全是負皮
可能要雞蛋妹先會收到正皮

其實某程度我覺Anson同Edwin唔入流,唔算tech YouTuber
Edwin啲片都叫有少少好笑,我都有follow睇下
但Anson就真不了,睇過佢幾條片就not interested同don't recommend
anson 用wallace 既The Big Byte 其實都幾有心
gadgetgang 個style 反而唔岩我
人人口味唔同姐
我想講除左apple watch ultra
其他apple watch 升上去os10
個充限制真係好垃圾
差到85%
我每日正常用返屋企都見紅
我唔知係個os10食電定差個15%真係咁大影響
s7
照wwdc咁睇都覺得會倒水
歷代去到Ultra粒電先算合格
S4/SE記錄遠足、步行距離
試過未返到屋企就冇電
S4我毒撚用3/4日先叉一次
chok仔嘅用量,Ultra可以一星期先叉
一定得
有無link?
post iJustine
之前傳iOS 17會update下個島 點知好似乜都冇提?
會唔會又變touch bar
咩link
有無14 pro max手足升左做16.5之後倒水到仆街
希望係因為gimmick 嘢唔喺wwdc詳講
9月發佈會先再介紹
同時開hotspot + apple music
個島又唔係完全冇用
都方便㩒入去settings或者轉歌
喱啲唔係major update唔多提

出15時就會講埋,跟住15 dynamic island會有個特別嘅exclusive功能,其他功能就下放14。

跟住出16先廢埋Dynamic Island (就係touch bar 嘅過程)
仲諗住真係吹到通知係個島出
點解突然iphone13pm充電成日充到80%就停左
都無開最優代充電都係咁
如果通知係個島到出會唔會粗咗阻住哂
鏡頭位show唔到字
佢而家果啲都係避咗中間擺野
Optimal batteey charging??
無開到都係咁
14promax愉快升級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞