[月經] iOS集中討論區 (227) Apple Vision Pro , iOShit 17 beta

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
慳過16.5已經還咗神
頂 依家連iphone都無埋呢個功能
到底呢個feature係有定無連我自己都好迷惘
有冇巴打用過呢個feature
呢啲不嬲隨機抽人 唔係個個有
重點係你有一陣跟住又突然間又會冇咗
求番號
開太古城好難假
反而想快啲出airpods 4 因為入耳戴得耐點都有少少痕
唔知最近有冇rumors
第一次知原來會咁
IG嗰啲都係咁
上咗16.5之後連airpods pro成日得返一邊聲
我鍾意用Waze睇巴士車速
14pro 16.5.1
部機普通用都熱到辣手,係咪得等下一個update先fix到
iOS 17 Beta 2 係咪 login 唔到 BEA app? 入到 app 但 login 出 error code
唔知邊度又開始傳apple 要買disney
係咪得我覺得IOS一年一個大版本根本唔夠時間開發同維護?

有啲bugs幾年都唔fix用到勁燥

例如Siri suggest,每次unlock之後撳Siri suggest嘅任何Icon都係唔會出動畫,直接閃一下入個app。出去homescreen又變翻正常

一個咁好用嘅widget,畀個19 bug破壞哂成個舒適體驗

想問下大家有冇咁情況出現?
無論app定safari web都有啲icon 好似開咗hdr咁
但cap圖又冇事
17 b2通病嚟
DFU完升16.5.1 慳電勁多 16.5倒水到仆街
iOS 17 Beta 2, 你哋 Wallet 入面張 Apple Account 卡出唔出到仲有幾多 $ ? 我嗰個冇咗

正常應該咁樣 show 到仲有幾錢:
Back to school 個優惠 幾時做?
右上角i字入去向下拉一下refresh佢一次
唔得, 攃入去 Card Details 向下拉係冇得更新

咁唔知
你用緊 iOS 17 Beta 2 係冇事顯示到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞