[月經] iOS集中討論區 (227) Apple Vision Pro , iOShit 17 beta

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
點睇google 撤出香港

icloud.com 終於上位
重點係本身班third party developers 一開頭係想同Reddit 傾掂佢
Apollo 開發者話真係做唔落
不如你買咗我個app佢
我1000萬放俾你都得 (佢本身要俾2000萬一年)

跟住個ceo周街唱Apollo老屈佢1000萬
點知Apollo 出千字文連成段電話錄音屌鳩佢
話個ceo完全bad faith 唔會再傾落去
另外幾個third part apps( RIF, relay, Sync)見到個ceo咁樣老屈人先直接放棄談判
無謂再傾
係仲衰
Reddit係靠免費勞工moderate subreddit
百份百moderators 係靠third party apps manage
Reddit官方無俾managing tool
一路free ride緊third party apps Twitter都起碼自己請人moderate
無咗 third party apps班人跟本 moderate唔到
到時肯定勁多spam
個ban簡直係花式自殺

同埋個CEO係on9

Spez 係ceo
樓下Apollo

柒到無到再柒
摺撚咗佢啦屌
收少少錢咪算囉 係要搞禍個party
Finally 依家iOS16已經爆咗冇得加卡
到時咪又係嗰啲講波佬走黎走去
唉14 pro IOS 17 一個鐘冇20%
我個電池容量 94%一野跌左落去92%
iphone X 升咗iOS 16.5 係咁重新開機
唔見左一邊有冇得換
以前用緊2014macbook pro
adblock可以擋晒啲廣告
而家換咗新MacBook
adblock 好似廢咗一半武功
應該用呢段做廣告
換埋你隻耳仔
Apollo 課咗金
不過算 希望佢開新project
雖然好似冇乜地方可以去
Mastadon 都未夠人
仲夠膽開ama
不過為咗收錢咩做唔出
有冇人知咩事,13pro max 訓前90%電,訓7個鐘起身得番30%,冇野行緊,但後面夠電熱到...係咪夠電有問題要換?
會變架嘛,連登有post 專講Adblock/DNS blocking
啲奇怪bugs
boot 下機就冇事
ios 17 又真係幾撚順
個語音輸入又快又準
Reddit 本身一早俾大陸收購咗唔係咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞