[月經] iOS集中討論區 (227) Apple Vision Pro , iOShit 17 beta

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
Nas好好用
啲手機/電腦一冇位就掟哂啲files落Nas
之前幫人買過my cloud home好似都唔錯
之前有巴打分享過個shortcut係
將48mp pro raw轉返普通HEIF慳位
我個個shortcut唔見左
Reddit試左幾個都唔work
有冇巴打手頭上仲有呢個shortcut係work既
今晚有冇beta 3
算快啦,自取再快啲
應該要禮拜中
聽日美帝獨立日
之前買過2TB iPad, 好似俾咗錢兩三日就到
有冇HSBC Red 卡,4%回贈,平多64蚊
前日開始個鬧鐘開始鳩鳩地
以為自己無開
記得琴晚較左鬧鐘 今朝都係唔響
有無ching都有呢個問題

岩岩我試左又無事
但發現教6點-11點個鎖機畫面既鬧鐘widget都顯示關閉
較其他時間又正常顯示

利申 IOS17
Sleep mode畫面黑咗無widget?
但同鬧鐘work 唔work無關係
岩岩restart 左部機唔知個鬧鐘work唔work

岩岩較返鬧鐘set做9點上面呢個widget位係顯示關閉
但隔左一陣又出返黎
有無人呢輪用唔到芝麻來電/whoscall

之前用芝麻work過一排,但係前排突然間唔work

試過轉用whoscall,但都係唔識自己cut cold call
排左隊,呢個twitter對手app 大家覺得work 唔work
twitter如果繼續越搞越衰嘅話有機會work嘅
但twitter咁多嘢又冇得就咁搬過去
Twitter好多野睇
Facebook搞未必會咁open
呢個似 meta 版小紅書
成部電話啲privacy 拎晒好少見
Setting -> 地圖 -> 地圖標籤 -> 總是使用中文 on左佢睇下得唔得
衣家個限制真心on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞