[請永遠支持C朗] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2295]

1001 回覆
16 Like 118 Dislike
值唔值呢家野某程度上都睇供求
曼聯個form好需要一個穩定高產量嘅中鋒
Kane嘅skill set有哂曼聯要嘅野
而呢類中鋒位置kane可能接近top3 level
一億咪一億
學月台仔話齋 打完一季好波
都冇人會再講30歲米路6千萬值唔值
上次扭計唔係都未續約咩
Welcome Fullkrug
馬後炮啫,開始上陣嗰幾場唔係大把人屌緊買水貨?
利申:冇屌過米路水貨
係呀,拿坡里真係8000萬買到osimhem返黎

一定會用勁左再原價放比曼聯
Welcome Becker
Awonyi邊有降班
giroud benz dzeko 愈老愈可愛
唔買就連偷雞果10%都唔會發生
要曼城 痢狗 失準 曼聯先有機會偷到雞 首先要夠進攻
簽kane 一季多20~30球 聯賽 起碼多10分先
就係續左 on99
呢啲都唔洗八千萬啦係咪?
就好似某人未買就屌kane唔值咁囉
事實上有級數嘅球員就係有級數,去邊個聯賽/邊隊波,佢最多要啲適應期
踢得廢既 你借ww用得2m都會屌晒鬼
勁既 唔會再講幾貴買返黎 就算貴一貴都係讚入啱貨
講乜撚支持貴價買傾就係勝利球迷都on79
老咗一歲
要計depreciation
6000萬fast trade
Osimhen都吹奏
21年渣古踢到會飛回到英起廢到傻
拿波里神鋒力架不了
其實我個人心水係買哂米杜域同toney

不過一定唔會咁做
有WW件廢物下季英冠見
邊句吹奏緊?
傻閪
你咪即係講我,直接啲啦,我真係唔覺得佢三十歲得一年約值超過八千萬,大家可以cap圖到時鞭我屍
利雲賓周踢到34都仲有貨 仲拎金球
同我講傾只值80m都傻傻地
啱啱嗰季係隊熱狗聯賽都入30球
[請永遠支持C朗] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2295]
https://lih.kg/AaFoOsX
#808 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
屌你老母排個陣都可以少個人
弱智就咪撚煩我啦
條友都痴撚柒鳩閪線,同fb班廢老完全一撚樣
我意思係前鋒有時年紀大有經驗就襟踢好多

我自己覺得 傾1億係值,踢到一張約已經夠
你覺得唔值冇問題
事實上對比市面上其他前鋒嘅選擇:
風險上kane係最低(傷病,英超proven)
能力上kane係最高
價錢上kane未必係最貴
咁樣比較嘅話,kane就係一個值得買貴嘅球員
大家可以cap圖到時鞭我屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞