[請永遠支持C朗] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2295]

1001 回覆
16 Like 118 Dislike
個個夠話timo勁 美隊勁 kai子勁....
佢又未去到可以做核心既水平,但佢會係一個幾好既role player,而且可以打到幾個唔同既位

不過佢打既位係曼聯既買人優先次序一定唔會係最優先囉

同埋買咗佢對隊波既實力唔會有質既改變,因為買咗佢只會令隊波多一個好使好用既role player,但唔會提血到隊波既上限去令到隊波可以去挑戰下冠軍
David Raya!
其實以前覺得佢勁㗎
成個車嘅未來icon咁樣
佢又未去到可以做核心既水平,但佢會係一個幾好既role player,而且可以打到幾個唔同既位

不過佢打既位係曼聯既買人優先次序一定唔會係最優先囉

同埋買咗佢對隊波既實力唔會有質既改變,因為買咗佢只會令隊波多一個好使好用既role player,但唔會提升到隊波既上限去令到隊波可以去挑戰下冠軍
屌你老母
利維食撚屎
佢閪啲定找卡素以前個肥佬艾殊利閪啲
買唔係問題
睇價錢,而家傳車要70m
最終價錢可能都要50m,咁不如我加多啲比caicedo
Mount係有遠射,體能,逼搶同埋可以踢好多個位
視野方面,同意佢係有,但係好多時候都傳唔到…
盤扭,護球同埋球商仲要執
如果50m唔可以即食就有啲保留..始終我哋真係冇錢…如果前幾季沒FFP限制,我係同意簽但100M用50m簽就保留,雖然可以分期付款但都好睇payment structure

如果成交價係35M+150K salary per week 咁我一定開心啦,但應該有難度
之前講過因為今季球員人工減咗30%,下季歐聯所以加返人工,所以收入會相對抵消咗一部份,冇大家想像中多咁多budget
額外Budget就真係只可以靠賣人,不過我哋sorting director 有幾多料大家都知,唔好太有希望
無簡尼 可以借賓洲馬嗎
不如借埋利雲
kroos + benzema啦
一次過搞掂 8 + 9
龍門就簽埋8月1變自由身嘅vds
已經係我地嘅人
你嘅考慮我大部分都覺得講得好準確嘅
不過有幾點有保留
1)其實我地中場係需要買人頂(般奴、大力同費特甚至卡米都年過30需輪換) Caicedo 係踢得好好,但論多功能性我對佢有保留。所以喺呢個位我認為一個百搭嘅球員係非常需要。mount 嘅角色我覺得會好似曼城嘅根叔。
2)價錢: 35m +150k 對曼聯同曼迷嚟講緊係開心,但當mctom 都標緊30m左右價格,麥里士打都70m左右價格時,我認為你都唔會排Mount 同Mctom 差不多水平掛
同意35M 真係FF太多
現實係40-50M+200K up
佢的確係人才,亦都少有咁嘅球員喺市面
要簽嘅,其實都唔係問題,但真係要簽晒啲要補嘅位置先:龍門,前鋒,6/8號位+/-mount &Center back

如果我係曼城球迷,我會想要咗Rodri個位先個根叔,根叔對我嚟講,始終唔係一個must
馬狗擇咗日下葬未

Goodbye and Thank You WW
冇錯
所以要解決左後面先簽mount
前鋒加個龍都可能沒左一億
再簽mount就真係睇賣人
大賽球員WW
原來mata第一次捧聯賽
點撚樣呀
你講得啱中鋒同龍一定係球隊最需要嘅位置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞