[請永遠支持C朗] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2295]

1001 回覆
16 Like 118 Dislike
當時崩潰到一個點
臨賣都要跣尻我地一鑊 搞亂個轉會操作 正狗閪嚟
將價推到上70m or above
咁拜蝗應該唔出手
其餘就睇Kane
係有機100m樓下成交
但都唔會平得去邊
嗰啲壓價技巧冇乜用
屌,唔撚係呀,班白咭仔做乜
要用一億買個三十歲球員唔買啦,比人撳住搶話要嘅人真係勝利球迷
???
睇佢有幾想留係英超
??????????????????
應該咁睇
如果夏天賣唔出
咁Kane就一定free走
除非呢季熱拎英超
但如果下季熱狗都係無前四
咁levy就會遭受雙重財政打擊(Kane free transfer+無歐聯)
而呢個機會係唔細
所以Kane做得夠決心係有機100m樓下成交
係睇點樣出價趕走拜蝗
Levy肯定唔會俾佢free走
只限對自己友
同埋熱要賣Kane就應該唔會拖到尾
因為拖到轉會窗尾就有錢都無機會使
錢越早到手就多啲錢俾下任領隊買人
基本上個價無大幅度調高,我諗唔會吸引到格狗
依家仲一直5點幾bn 真係無咩用
一炮過7bn 我唔信格狗唔心郁 出到7bn 隻占狗都彈撚開
屌 有熱狗
一億用4年好貴?
唔貴,都唔洗我比錢但作為曼迷睇唔過睇又要用水魚價買球員
其實英超比得起錢同須要前鋒又有歐聯踢得曼聯同找卡數,淨翻一年約,又唔會賣比同市,鏝有布歐唔會買,頂盡八千萬,仲要留翻預算買中場後衛龍門幾個位
正常人做法多個朋友少個敵人,油王大把生意,加隻腳仲好過留係曼聯收息啦
【#轉會SportsLight】

塞爾維亞媒體Telegrafrs:#祖雲達斯 前鋒華賀域(Dusan Vlahovic)接近轉投 #拜仁慕尼黑。拜仁主帥杜曹私下已與華賀域溝通過,表明渴望對方來投,而球會層面洽談成果正面。

#體嘢 #sportsyeah
油王一加碼
占狗即刻調低收購股份又贏
冇選擇就唯有kane,鬼叫市面上穩陣嘅前鋒唔多咩
呢件好嘢
下一個利雲
唔明點解bid都唔bid
老實講銀河唯一到宜家仲有貨派,怕咩買到傾幾年後冇貨派
買韋碧克都得啦
好勁咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞