[請永遠支持C朗] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2295]

1001 回覆
16 Like 118 Dislike
唔你老味咩,今季10場都出唔到呀
有得買一定買kane
而家仲有邊個世界級前鋒又後生又勁
呢兩年唔沖冠 唔通又等4,5 年咩
因間買d 廢ge 潛力返來又loop 十年
有兩個 一個叫夏蘭特
一個叫麥巴比
好想曼聯做到皇巴嗰種啲球員視間球會為終點既球會
信坦蛇 一定tune到
買佳仔返黎tune有冇得諗?
又唔係要佢踢主力正選
傷完出返嚟要佢踢攻中啲傳控都仲係唔差啦
人工又唔會天價 踢case後備有咩問題?

簽都係簽一兩年姐
就算250k週薪 一年都係13m
你人工加轉會費 依個價買個防中返嚟廢撚過mcfred啦
馬狗咪係
趁 華 屠夫 shaw 西米 般奴 福仔 呢d 固定龍骨 還算ok 買多一兩個即食 去衝冠啦
過兩年 西米 般奴 華記 都回晒塘 又話要搵接班人
二奶架成個戇尻咁
雲比幾型
正喎,去隊垃圾好過去其他big6
佢收緊300k週薪,上次佢傾續約都想加人工,你免簽仲想減?
仲要佢今季10場都出唔到,你咁貴人工簽返黎預佢一場踢20分鐘咁樣?
條臭雞係抵打
買牙朗返黎tune有冇得諗
20年前有得諗
如果30m內簽到我覺得ok
但要60m up不如用翻vdb 好過啦
不如簽韋賀斯頂住一季先
你老母一係Kane 一係費蛇
廢物利用聯
麥迪臣 泰利抆屎 簡迪 Ndd

坦蛇以前嗰樣咁從容不逼 宜家好似都無見過佢呢個樣
一個馬狗唔夠
仲想黎多個
格狗躝未呀
又幫軌換血清垃圾
想加就有得加?ddg都想唔減人工啦
如果加都肯續 車就一早同佢續咗啦

就算唔減人工300k一年都係15M
車同佢唔續都冇乜邊隊俾得起250k-300k人工

今季踢唔足10場就等於下季踢唔足10場?
佢出返嚟要佢踢攻中都踢得唔差你有冇睇
起碼同傷前差唔多 同全盛當然冇得比

曼要個防中後備 賣埋mctom仲有邊個踢到?
又話今季唔夠錢買人
又要用20-30m買個同mctom同級數嘅返嚟踢後備?
簽一年頂住先 下年有多餘錢先執個防中返嚟唔覺有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞