[請永遠支持C朗] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2295]

1001 回覆
16 Like 118 Dislike
bw冇架啦
咁你覺得應該賣幾多?
又要怨隊波成堆蟹貨 又要怨收個價唔夠高
條友唔係咁垃圾咪可以叫高價囉
E狗最盡咪又係叫得15-20m
爭得嗰幾m
你荒唔賣佢下季有撚得出咩
擺多年你估又會幾錢?
加拿又話有潛力唔賣 英冠占又話有用唔賣
呢個咪就係隊波成堆蟹貨人工高嘅原因囉

係留都唔係留呢條垃圾啦
除左勤力, 同跑到下, 冇樣得
又冇腦又冇技術
而家連後備都冇位擺佢
福, 曹, 安, 祖, 百
唔買人佢都要做到第六選擇
E狗已經21
下年係咪冇得放u21要reg一隊?
證明係深綠間唔係黑間
如果真係有人買 就唔使halved asking price啦 都唔知有乜好嘈 市場反映咗佢唔值20m 你話佢值幾錢都係你話啫
幾錢人工呀

DALOT 2028

No
第一下以為係隊長
哈簡最多5千萬
得1年約利維夠彊咪放
你真係諗多咗,E先生邊瓣有潛力?
笑死 傾 屁馬非曼不嫁
唔覺得傾會想出國
就快破到舒利亞個紀錄
🚨🇵🇹 Diogo Dalot: “Playing for Manchester United is one of the highest honours that you can have in football. We have shared some fantastic moments over the past five years, and I’ve grown so much and my passion for this incredible club has only increased since the day that I joined.”
紀錄保持者(無冠)
38歲先嚟我曼破記錄啦
其實grealish係比較保守 你搶唔到佢波 但其實佢比較少格硬去 重點係佢有能力自己爆之餘 又可以控場 今季最明顯係助守強咗好多 而且體能容許佢咁樣踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞