[請永遠支持C朗] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2295]

1001 回覆
16 Like 118 Dislike
我既意思係MM踢嘅8號唔係我地要既8號
同意8號位係要補但唔係mount呢type
哦 咁就岩數
我都驚緊佢d身體對抗性 / 護波能力
夠氣既大力神係咪我地心目中既8號位
夠氣既fred
Fred幾時有斷過氣
馬仔 bye and thank you
其實如果坦真係咁想要MM
咁咪姐係MM 係佢想要既人

因為唔知你有冇發覺一樣野
今季BURNO 成日要拉邊
佢應該係想個8號可以拉到邊
而MM 咁岩就係一個拉邊幾好既8號
推進 冇波走位都幾好
咁計滿血大力好似好d 仲可以冷靜埋黎生
Fred d用波真係搞不撚掂

飯就協防嗰part會再勁d
同埋佢今年後上都好似做到唔少威脅
你想要嘅同坦克要嘅唔同
都已經完成季隻8號場埸都係推前踢
有時嗰個仲係Casemiro係前面而係大力做留後嗰Box

都唔知坦熟佢個套多D 定呢到D手足熟D
我地比人逼咁你有GK咪有人數優勢去造波
如果唔係點會吹Raya風咁勁
老老柒柒
DDG 走 就有機直接轟落D COSTA
但唔走就應該平D買個RAYA?
D COSTA 我睇話得185?
但有D STAT 又話佢高左
依家192
100m似未計前四收入
我哋係爭一分穩奪前四嗰個星期先忽然好多消息傳mount
應該係將多咗嘅budget放落去買中場
同埋100M 未計賣人收入
實際上應該係100M左右既NET SPEND
但今季都幾多人要清
Højlund叫緊幾多錢
而家咁多位都要買
係咪真係夠錢買多個後備前鋒
好似50M

我都係咁講 有綠木踢得翻咪買一個就夠囉
如果唔係點都要兩個喎
萬一傷左用邊個
成季即刻崩盤
依家仲要傳到7,8千 送錢比轟洗?
咁用手揸同用腳踢係兩件事黎既
唔夠錢
應該最多係一平一貴
一係貴中鋒加幼幼
一係貴幼幼加個老野
Hojlund係算貴嗰件
我又唔係咁睇喎,之前睇過車仔幾場嘅比賽,又上網睇過mount嘅球王片,覺得佢算係一個幾全能嘅球員: 有射術(識直ban遠射,攞遠柱)、識逼搶 (上半季under 杜曹時帶頭逼搶)、有視野(短傳、傳中、直線都有,但長傳未夠好)、落場踢到多個位置(左中場、右中場、進攻中場、中場中但我覺得未夠好)、有盤扭、體能唔錯、速度唔錯,同埋有英超、大球會同大賽經驗,仲要24歲仔加英藉home grown 球員
我覺得買佢會係對目前球隊中前場進攻升級嘅option: 一個用波好(好過大部分時間Fred)+有體能(好過大部分時間Eriksen嘅球員。
喺有限資源下,買mount 理論上可以一次過分擔且接班我地兩位30歲以上中場球員嘅工作,其實好好架啦。
比較返巿面類似能力嘅球員,白禮頓嘅M10猁簽都要7000萬,其實價錢方面係咁上下架啦。
屌你老味,你收嗲啦
其實以前覺得佢勁㗎
成個車嘅未來icon咁樣
猛40m內送飯一個package可以考慮下
如果堅買 我信坦會教到佢
有人肯買都驚過唔到體檢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞