[請永遠支持C朗] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2295]

1001 回覆
16 Like 118 Dislike
hasrobson對波唔似假喎
係冇上面條女咁大,但樣靚啲
可能我先入為主
覺得hasrobson好重膠味
hasrobson 最早d 相得16-17歲,
無可能假波la
禮服打埋煲呔,但着對波鞋重要白底
佢只能走懶fun 果d 路線
隻左閘睇落真係唔錯
world cup係佢自己拖慢成隊波個進攻速率 咁都唔屌得?
已經唔係比人press得勁

牙FRED作用係芝娃娃咁四圍掃蕩 再交比對友 佢有無呢個能力
早熟啲得罪你咩
禾鐘意麥湯條女多D

成個千雪咁
冇屠夫
屌mctom 老婆
條女咁大波 但係mctom 條仆街啲控球球感都咁撚差
我地主攻嗰時Fred都企得好前
WC已經講過呢季咩都咁唔穩定sample咁細自然代表唔到咩

屌唔通咩Amrabat Onuahi真是世界級咩
其實你知唔知我地要乜野中場
Mount 就好似Fred一樣賣勤力但無腦同腳法一般
咁我又要洗40-50m+200k人工買人代Fred,咁不如留多年抽SSR fred 仲好,你估曼而家真係好有錢?
如果我哋後衛真係夠做波就唔洗成日bypass中場放過頭…因為我地中場沒人可以做到推進
Mount唔係唔啱用,佢打10號入院half space/遠射,小組係okay 但有Bruno又唔洗咁打10號
8號位又唔係我地需要嘅人
係得100m budget 嘅情況下,用一半去簽一個唔係最啱嘅人真係一個明智嘅決定咩?
平時用開水控波係咁架啦
hasrobson對波唔似假喎
係冇上面條女咁大,但樣靚啲
禾鐘意麥湯條女多D

成個千雪咁
屌mctom 老婆
條女咁大波 但係mctom 條仆街啲控球球感都咁撚差
平時用開控波係咁架啦
呢套野都係細個坐旅遊巴返大陸架車播先睇過
你地班死老野
成段野無意見
除咗 "8號位又唔係我地需要嘅人"

我覺得呢個位同ST / GK一樣需要加人 (正確d講可能係從現有嘅upgrade)
而家好似連旅遊巴都無埋電視
啱先撳入條女ig睇,覺得平時啲相冇上面嗰張咁好睇
巴打真係好耐性
中學grad din都係呢套
鬼唔知壓到上去,後衛就做埋波
我地壓到上去Maguire都可以踢到派路咁啦
但係如果我地比人迫?d人就開始亂踢
傳波沒乜選擇就要有條友可以推進分波
試問一下,現時陣容有邊個可以做到?如果冇人做到,mount可唔可以勝任到呢個位置?
如果都唔可以,咁買佢來做乜?
而家已經唔係討論緊,佢係咪迷失所以唔啱用
係球員本身嘅特性都唔係曼聯而家最需要
平時麥湯揸機,呢張可能攝影師影完比返佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞