[請永遠支持C朗] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2295]

1001 回覆
16 Like 118 Dislike
簽簡廸做後備會唔會太理想

人地點會肯呀
你以為曼真係咁有吸引力咩

淨係講錢嘅去psg唔好 又有冠軍又自己人同聲同氣
咪傻
kante點會嚟曼
前提緊係要佢肯做case後備啦
算吧啦 後備位叫做有d本錢平平地賭下d潛力股
當好似今季馬拉仔咁上下
成隊最重要嘅位我唔覺得有本錢賭個平價後生
今季冇case爭好撚遠
咁本身掉廿幾萬人工睇下馬迪續唔續好過啦
仲少傷D又夾慣添

買個後生就話要搏姐,簽個老將都仲要搏就食得屎啦
係喇,牙坦自己諗掂佢就得
𠵱家好似假設咗買Kane就係放棄搵長線人選
無人知其實係咪幫綠木鋪緊路復出
或者已經有堆幻幻人選無公開
究竟綠木踢唔踢得同班女子隊有乜撚柒野關係 on99
matic證明咗冇力踢英超
kante復出後證明到自己仲踢到
已經係分別

當然前提緊係要佢肯嚟曼同肯踢後備
依兩樣我都覺冇乜可能
冇米路爭好遠係因為我地連8號位都唔掂啫
假設主力budget加強咗8號位 e.g. 飯
咁米路唔在陣 放件raw少少入黎正路都無今季咁衰嘅
如果一句坦支持就得,其實唔使討論

Btw,傳坦夏欣賞mason mount傳咗成個星期
都要比返對應支持
有飯就唔使講kante啦
飯最強係踢6號位
依家就係冇先要講

依家下季最有可能係
case加兩個8號 bruno+mm
冇case依個級數防中點守
馬迪上年踢既場數係簡迪既3倍,仲有4個助攻
姐係同對上一年未係咁傷既簡迪差唔多
覺得上年馬迪做後備防中算係啱啱好
🚨💸 Spurs would ask for over €150m for a team in the Premier League for Harry Kane. Daniel Levy would sell for much less to a non Premier League (€100m). @PacojoSER
係咁針住今季kante上場次數jm9
今季傷得多係咪永世就係每季踢得10場

matic最後兩季踢曼都明顯跟唔上節奏
完全唔知matic有咩討論空間
痴撚線,邊個英超球隊買佢,我真係恭喜你呀
又唔係咁意思
只係想講就算買Kane都未必係無第二手準備
唔一定係要Kane就放棄長線
掉轉話有Kane就可以衝冠我都唔係好信
最多叫前四可以穩啲
我係Kane 就下季完約免費走,等利維狗蝕到渣到冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞