父COYI 韋斯咸討論區(14)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
邊4件
啱啱睇wahi 好大機會
係睇椰子想點撚樣

Elye Wahi “has chosen West Ham”

- West Ham ready to table a €35m bid.

- Wahi wants the move.

- His current club, Montpellier, have been informed of his desire to join the Hammers.

- No official bid has been submitted, but talks are ongoing.
獌嗰兩件應該會放棄呱
然後我估死都要免簽連皇攞尾彩
我覺得椰子唔會咁易放棄麥麥送
而獌唔俾佢出場嘅話
麥龜應該降低條件寧願走
唯有希望依度加埋拎得10分椰子快啲比人炒
咁就唔使再驚簽件不受歡迎人返嚟
莫天才咁鐘意幫獌清貨 應該係真愛
如果換埋個領隊就大躍進了
第3簽

Steidten有冇介紹
華閪同kudus睇落都係有潛力
其餘兩個未知
條友既眼光都真係唔曳
椰子要經驗
潛力佢會無視
隨時4件都去到門口叫人走
常見招數

同球員傾嘅時候
耶子就會講明唔保證會有 playing time

球員自然就會搵過第二間球會
睇D風下個應該係Mavropanos回歸英超啦?
中堅個位終於補夠人
無睇過
以前踼阿記表現點
3年加埋踢咗345分鐘
1張黃1張紅
唔講錢同不受歡迎
我寧願要麥龜
望椰子唔好咁食古不化
上面3件用嚟攻是但簽到兩件佢又肯用
可以改哂依3年個跑狗戰術
或者用佢哋踢跑狗都得唔使踢死Bowen 一個
其實擺明權鬥緊 正常好難一個都唔要
耶一要得佢d人 下年一定比人趕走
同佢變咗冇得跟自已方針加變冇牙司令
所以今年佢一定博盡唔會show你
最多要你一個半個擺後備
佢博到前四或者歐霸是旦一樣
咁佢先可以挾盃/聯賽保飯碗同心血

不過就算耶真係走咗 我都唔睇好
除非總監肯放權 如果唔係d教練都只會係打工仔 冇自己意志
你講得啱
但椰子上季咁多人比佢用
佢仲係用死同一班人同一戰術教到護級都係事實
出去睇下其他西咸迷都有半數想佢走
由前季中開始到上星期六係人都睇得出椰子已經技窮腦閉塞
佢帶到咁點解唔搵第二個試下
除非嚟緊簽嘅人可以勁到payet咁
跟住件冇料manager都可以一個人帶到西咸上頭7
食古不化到咁唔覺得佢再有能力帶得返起隊波
佢想完季續約但我想佢走
佢唔走今季隨時又護級歐霸又唔夠人踢
然後就Bowen 下季冇歐洲賽都走埋
成隊波就隨時因為佢嚟緊幾季散哂
下次有歐洲賽踢唔知幾多年之後
Kudus睇嚟掂啦
Tim 哥
中堅 攻中都應該搞掂
睇下搞唔搞得埋前鋒 左閘後備
咁今季轉會唔算差
同埋睇下留唔留到Paqueta
好似話今個星期前簽兩件
唔知真唔真
後防兩個位諗深啲好難搞
簽兩件返嚟到底要佢做正選定後備
如果正選原本Emerson兩個Cb就要搵人做後備
一陣又不滿
cresswell 乖乖係西咸養老未幾好
你最期待嘅發生啦
West Ham wanted £85m AND Cole Palmer for Lucas Paqueta.
Moyes on Jesse Lingard: "We haven't considered a short-term deal for Jesse at the minute. He'll still be training with us next week."

係咪即係簽long term deal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞