父COYI 韋斯咸討論區(14)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

LONDON STADIUM

2022-2023 SQUAD

West Ham are massive everywhere we go

終極一戰
HKT 8/6 03:00
coufal 同cresswell都大機會續約
Coufal今季稱職,好事
反而Cresswell唔知會唔會係下季隊長呢…
諗唔諗住出黎睇?諗緊去唔去香港啲西咸鬼佬去開間bar
佢出場應該都係佢做隊長
ogbonna應該都續埋約佢又可以做
不過兩個都唔係長期正選
佢兩個唔在陣我估都係soucek機會大
我係屋企睇完訓一陣再返工
benrahma依球嬴咗Most Powerful Goal award
https://youtu.be/Ov8uvThQFg4?t=2
西咸去集訓帶埋3個U仔

Goalkeepers: Lukasz Fabianski, Alphonse Areola, Krisztian Hegyi.

Defenders: Vladimir Coufal, Ben Johnson, Thilo Kehrer, Kurt Zouma, Nayef Aguerd, Angelo Ogbonna, Aaron Cresswell, Emerson.

Midfielders: Declan Rice, Tomas Soucek, Flynn Downes, Freddie Potts, Jarrod Bowen, Lucas Paqueta, Manuel Lanzini, Pablo Fornals, Said Benrahma, Maxwel Cornet.

Forwards: Michail Antonio, Danny Ings, Divin Mubama.
EX話fabianski好大機會續約
下季兩個龍門角色調轉

最理想係咁
唔使出去搵有經驗龍門
但都想椰子比多啲機會Hegyi
Hegyi都入選埋大國腳係時候試下佢啲身手
Fabianski 份約仲有一年option
大家肯extend 就好

其實好嘅龍門可以廿歲出頭就上位
Ramsdale Pickford 佢哋22-23歲就踢英超正選
所以我都想西咸試下Hegyi
踢U21身手都算唔錯
傳緊 moyes 會去 celtic
隨便
返家鄉捧多啲盃
支持飯隊下季去拜仁爭冠捧盃
捧德甲捧到手軟
支持 唔想英超見到佢
好撚緊張
終於到今曰
今日
要買對家燈燈佢
今日會去邊到睇?
屋企自己睇
冇人一齊睇西咸
好撚緊張 好撚興奮
只願唔好先失波
椰子唔會有plan b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞