父COYI 韋斯咸討論區(14)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
佢自己都好似想跟artera
成全佢啦
唉 過到檔唯有買阿仙奴捧英超
過檔, 唔會掛

不過睇多左就一定
我指Rice真係去阿, 會買阿狗拎英超姐
唔係轉咗捧阿
More after agreement on fee between Arsenal & West Ham for Declan Rice.

Documents are being prepared to be checked in the next 24 hours between the two clubs. ⚪️🔴✅

Personal terms agreed weeks ago.

Final green light on payment terms is expected soon then… here we go.
下個post轉飯仙奴討論區
柏基達想走
唔撚係掛
仲有幾日開操簽到一個人未
又玩嗰招開季前先簽然後話人冇狀態放後備
又傳多個日本仔
後藤啓介 18歲191高前鋒唔使50萬
快啲買黎開發下亞洲市場
踢U21都好
要等新 technical director 下星期先開始搞 wo
上年開水喉已經皇恩浩蕩啦 今年哪有錢
肯定今夏筆轉會費係從賣隊長呢筆出
之前唔記得邊度睇加埋賣隊長啲錢
今季西咸會使億五左右買人
希望下星期起碼簽到一個中中返嚟啦
3件前鋒都可能走
走定唔走又唔快啲決定點買人
柏基達 PSG

蘇錫 Napoli

成條中場一次過換哂?
加埋賣到8000又唔拘呀
Sullivan 唔比阿狗分期分咁耐
啱呀,冇錢就唔好買啦
儲下錢先,下年再買啦
今次我撐你呀Sullivan
賣 rice 原來係歐洲嘅 FFP 唔夠數

其實再下季都唔一定有得打歐洲賽啦
傳左好多人 傳左當買左
錘仔條龍骨仲有邊個有價有市
WHUFC are set to make a move for Norwich defender Max Aarons.

好似幾好啲跑姿幾似bowen
右路踢佢兩個
ben johnson
安東尼應該有市 有無價就唔知
West Ham are in advanced talks with Leicester City winger Harvey Barnes over a move to East London.
希望星期一有進一步消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞