父COYI 韋斯咸討論區(14)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
擲到球員爆哂江
真心算輕手啦
其實無咩人搶係有原因
1. 要留係倫敦
2. 要有歐洲賽

咁就得返一隊

而且上年又使突左
唔知係咪西咸細球會, d人無乜點睇過呢隊波
Rice嘅作用+表現係絕對值100M, 仲要加多本英撚passport
好多阿迷話唔知點解值咁貴, 作為西咸迷只能夠話你地唔識野
有Rice呢隊阿仙奴一定升一個level, 我夠膽講兩季內一定有盃
呢粒親生仔真係寧願自己keep返用, 等到出年平20-30M賣好過

無bidding war其實我唔care, 阿仙奴出份90M+10M報價買走佢, 佢又肯跟你走嘅無問題
而家出個西價仲要分幾年比想買走佢就收一收皮先
其實無咩人搶係有原因
1. 要留係倫敦
2. 要有歐洲賽

咁就得返一隊

而且上年又使突左
唔賣 rice 今季就無錢使
支持放俾鏝
我希望放比獌換Mctominy,拿拿臨搵到人頂Rice唔使心掛掛
唔好咁低要求啦
要McTom不如用返Downes
有兩個阿迷入嚟留低負評
最離譜係成日傳話我地要接麥龜
睇近一兩年中後場增兵方向都知唔會買呢種波底球員啦
仲要佢190k週薪 Paqueta拎緊隊內頂薪都係150k喳
我當你減一半唔通100k + 40M同你接貨呀
佢地都係拎去水熱刺啦
BREAKING: Declan Rice getting closer to joining Manchester City, there is confidence to reach final agreement with West Ham.

(Di Marzio)
一於咁啦
一人一個Rice

我覺得Sullivan 要現金一次過即pay
袋完啲錢再下季賣盤比捷克佬
嗰啲交換加錢plan 應該唔會成事
睇住績最終可能拖到9000萬左右就放
富咸幫Palhinha叫價90m,當佢最後70m成事都唔抵
我寧願40m Mctominay留返啲錢搞搞兩閘。
捷克佬好似有個問題係佢同時own左Sparta Prague
西咸而家又長期打緊歐賽
好似有條例唔可以同時hold兩隊歐賽球隊
佢自然會放嗰邊啦
啲生意佬邊隊搵錢啲好明顯
同埋佢都已經係英國入咗咁多貨
40m買麥湯?咪玩啦,不如10幾m英冠淘寶好過。
買乜鬼呀最已陣

新跑狗射手
新突破能力左翼 fornals Bowen
paqueta 新高質防中
Emerson aguerd zouma coufal
areola

後備入兩個
中中x1 (田中碧500萬)
CB x1
可以入多個後備射手
升Potts上嚟
清走Antonio ings vlasic cornet Coventry
賣1億5,使1億5
有錢淨買多2,3件U仔

可以比新兵一齊preseason ,咁就得
我意思係,如果70m買Palhinha,我先寧願40m買Mctominay事實好似叫價30m都唔使
我唔介意好似Downes咁喺英冠執平野,但而家好似得90m嘅Palhinha同<30m嘅Mctominay二揀一,冇其他消息
重點係接Rice應係2換2唔係1換1
因為根本無人可以直接取代佢防守+box-to-box個連接作用
所以佢個位要同Soucek一齊換
買個高質英超防中專打防務嗰part
組織同連接就扔俾Gallagher呢d
如果買唔到人就Fornals算啦
想試下推aguerd 上去頂rice
防守唔使講,盤傳佢都有
我一早睇中佢係左腳rice

同埋CB易買好多
paqueta 轉10號
預備買波衫
仲未有下季衫流出圖
阿妓出到£105m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞