父COYI 韋斯咸討論區(14)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
對呢個期待大過Paulinha
同Ajax deal應該唔會太被搶錢
之前諗住輸硬俾多仔 點知最後佢地退出
希望買到
睇球皇片欄截好似同飯隊差唔多level
但係遠射同死球頭槌好似仲好
4000萬買OK?
睇嚟zakaria 都嚟咗9成
祖記唔用佢
依家話先借後買更加易成事
我只記得佢瘋狂中路推甩扭失
教練團又走一個coach
Barnes呢 ,幾時先出手
可能去 Newcastle
嗰半季佢同lanzini阿奴啲走位互傳做得幾好
有幾球直接間接助攻
以當時西咸人腳相比中場其他人黎講算交到貨啦
預咗冇先啦
西咸傾都冇傾過
鈕件麥屎可能走更加出盡力簽佢
BREAKING: Declan Rice has failed his medical to sign for Arsenal

The english international has been suffering with a bad knee during the examination.

He will not be signing for arsenal unless another medical is scheduled in the next coming days.

唔知係咪真
9up 多
但又真係乜都冇發生過
Negotiations are underway for Harvey Barnes to Newcastle. Discussions are ongoing, as @TeleFootball called — player keen on the move, Eddie Howe wants Barnes.
Not done deal yet as clubs still have to clarify some details, but well advanced.

可以繼續用fornals踢左翼
紋咗椰子上身
屌真係要賣隊長先有錢
可能西咸啲買賣拖咗咁耐就係呢個原因
咁 Newcastle 確實係好d 嘅選擇
Zakaria on to West Ham United on Monday for a fee believed to be €20m.

蚊地會係官宣佢黎西咸先定隊長官宣走先
晏啲U21決賽唔知johnson有冇運兩個月捧兩個盃
應該繼續有正選左閘踢呱
繼續?16强開始都冇正選
係8强
咁祝佢決賽有份踢啦
u18捧盃,1隊捧盃,Ben仔 u21捧盃
難得
今季主場衫有泡
對上兩次依款袖design 都有好成績

星期一
賣咗未
新波衫仲有得揀41號rice
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞