父COYI 韋斯咸討論區(14)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
俾佢走啦
未計再買人
估計椰子出cornet 都未到佢
垃圾西咸, 而家報90m+10m就賣隊長
俾阿仙奴垃圾報價兇到

痴撚線
就算吹90M都要睇下個structure係點
而家兩個bid一個80M分期6年 一個係75M分期4年
一年俾得19M唔夠喺轉會可以買乜?
剩係inflation四年都夠蝕兩三成啦
而家堆bids同球會開價差十萬八千里
個add-on仲要係阿仙奴創會以來首奪UCL
70m + add-on 有80-90m 應該係成交價
來來去去得Arsenal 一間出緊bid

水魚車上個window 大手入貨搞亂自己條數,而家仲要大地震 連佢老友Mount 都被人listed

曼 傾緊takeover ,呢個window 未必簽大deal

Bayern 就算啦,根本冇可能出到80-90m

今年應該係飯仔行情最好嘅一年,但班買家唔太積極
我點撚解要賣俾窮晒阿奴 唔肯一炮過俾就過住啦
因為 rice 半公開講只去阿仙奴
Ward-Prowse 修頓報價畀西咸
話你咁鐘意斬波,咁收你50m啦

富臨João Palhinha
話用飯仔價錢買
開90m恥笑我地

係人都知你收到條大數
今個window 做硬水魚
JWP依啲其實就咪買
再下季椰子如果冇續新約都已經唔知啱唔啱下個用
過3000都已經唔好哂錢係佢身上
可能我要求高
我覺得佢啲死球出波都唔算好突出
加埋英人加乘都唔值3500以上
係都要買人頂佢個位去法甲搵啲法語幫把啦

西咸一向都係水魚嚟架啦
高買低賣睇到慣
好寒酸
好似啲又要窮又要買名牌
傳FA去沙特
唔知仲賣唔賣到5000歐
要比返到一半西咸
收返啲冇咁蝕
當年收4m 上期
呢幾年我玩fm 成日都睇住Felipe Anderson 個next transfer fee clause
驚佢free 走
拉素一定是但求其100歐都比佢走
反正已經賺盡
去鏝啦咁
去嗰啲16強/8強出局隊做乜

所以我都唔明點解佢要去阿仙奴
如果佢去到曼城/皇/拜仁就真心祝福佢 捧盃捧到手軟
但去阿根本bad career move
係睇重自己career就唔應該prioritize留喺London
而家嗰D分期報價就算鳩數啦
佢仲有兩年約 企硬唔賣留多年
搏好成績之餘下年搵到大會bid隨時一年都收番60M啦
80M分6年俾都痴撚線
不過依單野
佢自己好似冇選擇權去邊咁
sullivan點都要收1億
睇下邊個出得多就賣佢比邊個

要留英超除咗鏝真心唔想見到佢著其他衫
浪費佢最黃金時間
痴L線依啲數都要分期比仲要分咁多年
冇錢就唔好話想買啦
核突到
決賽掟嘢
西咸罰58000歐
ban 兩場作客入場

費倫罰34000,ban1場

AZ呢
乜事都冇
傳300萬磅簽田中碧
又分期又有啲咩贏冠軍先有嘅add on

等車同曼出價好過
咁佢地有無出價先,坐到完約再自薦咩
宜家呢隊阿仙奴點bad法,仲要係唯一有行動兼應付到要價既買家,仲要唔洗搬,現況就係根本無bidding war
唔知係咪西咸細球會, d人無乜點睇過呢隊波
Rice嘅作用+表現係絕對值100M, 仲要加多本英撚passport
好多阿迷話唔知點解值咁貴, 作為西咸迷只能夠話你地唔識野
有Rice呢隊阿仙奴一定升一個level, 我夠膽講兩季內一定有盃
呢粒親生仔真係寧願自己keep返用, 等到出年平20-30M賣好過

無bidding war其實我唔care, 阿仙奴出份90M+10M報價買走佢, 佢又肯跟你走嘅無問題
而家出個西價仲要分幾年比想買走佢就收一收皮先
兩場ban入面好似有一場可以緩刑
多謝UEFA嘅大恩大德
球迷其實好多眼光都係淺,亮眼野最好睇
扭得爆得,熱血跑狗呢d最吸睛
Rice係無咩細膩技術球感,會多人覺得唔洗談到一億掛,都正常
但我睇咁耐最睇唔順眼既係
有好多阿迷話買一個既,卡斯度比飯更有潛力,呢個見解
真係唔識睇波嫁喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞