父COYI 韋斯咸討論區(14)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

個章咁睇淺色到睇唔到
踢歐戰會唔會全身白色冇花紋好核突
依啲戰術好難吸引好球員加盟
以為第1球失波同U仔有關
點知成個過程側邊全部國腳
條片初段係咁比人撞下就訓低
又幫人set炮台
可能落雨地下跣啦
依半隊要追返另外半隊啲狀態

https://www.youtube.com/watch?v=D7-8KBMFeJg
Sullivan :“Only the boy from Man City, otherwise it is very hard work and the fees crazy. We offered £50m for the Fulham player Palhina which was rejected and we won’t be going any higher.”

原來簽唔到人都可以放心,好彩簽唔到
根本唔應該睇

人地富臨2x m 買返嚟,表現合格
signing-on fee, agent fee 都要錢
用得一季,放畀你起碼一個double 啦

搵下
車仔剩餘物資Zakaria
或者法甲黑腸中場好過
或者去英冠尋寶
我見AC 買人,個個都20m 左右,又唔係廢

我哋仲等緊乜
應該同時搞緊佢同Alvarez
呢件個fee咁癲就轉去同Ajax deal算
原來依家西咸係唯一一隊仲未簽到一隊球員嘅英超會
真係onL99
做緊乜
個個知你賣咗舊飯就想奶到盡
未賣飯前早就應該去搶人先又話要等條友返工比佢搞
比佢搞到依家8月都黎緊
先話就黎簽到件19歲都唔知啱唔啱用
傳走嗰啲係咪走又唔知
咁樣管理死得啦
今季都唔預有咩成績下季歐賽都唔知仲有冇
唔怕,上屆簽果堆都未用 , Cornet, Downes,史卡
其實我最想係換班主
兩星期前傳到就公佈Zakaria咁
依家都係乜都冇發生過一樣
Alvarez當幫人抬價算啦
依啲人不在椰子計畫之內
我都好想捷克佬快啲買晒啲股佢買埋個球場
次次都係咁
好似我地出幾錢都無人肯賣俾我地咁
其他球隊就執到平貨
係咪打緊fm呀我地
我哋都冇出手搶平貨
成撚日等等等
唔知等乜
平嘢都俾人執晒
富咸個中場傷左 唔知椰子仲有無其他選擇
吹緊簽Conor Gallagher
哂氣個個都傳

搞咁耐乜都無
呢個有d機會
傳緊車仔要佢走,會買既都係中下游啦
車仔傳緊簽水晶官嗰奧列斯
只係40m
水晶官兩個黑腸中場都好嘢嚟
悲報
Antonio is now expected to stay at the London Stadium in the summer transfer window.This is because Saudi club Al Ettifaq are not willing to pay a transfer fee for the 33-year-old Hammers forward.
kamada,payet,lingard,barkley,sanchez
LANZINI
邊個搵Steidten嚟?
依家就搞到好似椰子我行我素咁
noble又冇聲出

個人覺得最理想襯仲有啲時間
Steidten唔黎都黎咗
即刻換領隊做個大改革
反正椰子帶到啲咩出黎有眼睇
加上傳緊原來係椰子想6000萬買個29歲CLS
再係咁落去
椰子又得唔到佢想要嘅人
你想簽比佢佢又唔用
反正佢過埋今季就完約
佢一玩野今季西咸就仆街
決斷啲啦Sullivan
不過 Steidten 上兩次都係一上任後就冬季前換教練

可能今次都一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞