父COYI 韋斯咸討論區(14)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
6:2完場
有幾個已經夠fit可以開季
放佢係中場好過
黎緊如果椰子肯比青訓上位
暫時幾睇好Den Chester, Kodua, Mubama
可惜係見唔到Kodua有後備,應該無去澳洲
見到佢入波特別感動
踢成點講多兩句呀
今場佢踢攻中位都係駁腳多
但依球中圈把握對面失誤一直推到禁區頂起腳
幾似bowen絕殺嗰球
但fornals係直接pass比對面龍
點解西咸啲單刀波可以廢到咁
單車應該係睇埋依兩場
佢踢U21已經轉型做右閘
我覺得佢都大機會今季借出去

妹班馬應該直接頂安東架啦
今場球頭槌幾有功架
係啲走位要練下成日走埋啲交唔到比佢嘅位

kodua應該冇機會上到黎繼續U21先所以都唔使帶佢黎睇
同位有paqueta bowen佢無可能爭

potts應該係下個最有力上一隊
不過今場表現好普通
佢啲傳波真係好有料
踢45分鐘有4次對佢好有印象
1.係禁區頂背住龍門no look pass1腳後腳彈比右路單車空晒
2.35碼左右直線key pass比fornals插入禁區搏到12碼,親自射入
3.後場左路碧咸式大斜傳比右邊單車跑,落點到晒位
4.對面龍門派膠交咗比大禁區頂嘅佢,佢推一步射上天
想講ings有冇人接貨
人工高繼續隱形
西咸啲隊友係咪嬲咗
成日到依家得paqueta kehrer ig提前隊長轉會
相反前隊長仲係度like緊西咸隊友今場波啲post
有咩好嬲 大家好黎好去啦
係嬲都係得d球迷嬲
當 kane 咁用就啱
potts 應該會借走
我睇 telegram 有鬼佬球迷有唔少屌

特別有個 Ireland 球迷
https://www.youtube.com/watch?v=Lov6wm3JTrc
睇左
Bowen Emerson Mubama全部on fire
我唔會屌佢,但係唔會好老土咁支持埋佢踢阿狗
x2
賣左就move on啦
拎呢筆錢好好reinvest
砌番好個攻擊體系西咸先會上到另一level
ig twitter已經unfollow 咗
依家收得3330萬
買得一兩個咁囉
西咸有兩年時間同人講賣飯筆錢都未用哂呀(未收完)
乜撚嘢西管理
買人就一次過比
賣人就比人分期
我覺得球員點都有啲唔滿意
早唔走遲唔走
隊友一係仲放緊假一係喺澳洲
身為隊長bye bye 都唔講聲
唔係曼城無啦啦真金白銀幫我地抬一抬價隨時俾人玩得更慘
無計細會唔夠D大會咁強leverage
睇下上年就算有錢都要最後一刻執大會淨貨
而家應該買人都分番期 睇下人地受唔受
我寧願一次收6-7000+addon賣比拜 (英超以外)
好過依家咁樣乞衣式賣法
有幾多會肯咁on9 分兩年期賣人
Ajax 分3年賣得唔得
咁又唔係,分期真心好閒
我記得買vlasic 都係10m x 3咁比
車仔億億聲果堆人都係分5-6年咁
今朝趕住有野整我應該打清楚啲先覆
西咸今季要重組中場要有資金先可以買人
有幾多會依家個情況仲肯分兩年先可以收齊錢變咗自己ON9
要重組但又冇咁多資金可能最終想砌好啲都唔夠錢
車個老闆一黎就諗住重組隊波肯使錢
唔同西咸今季要重組但又要度住用
我寧願平啲一炮過收齊錢起碼砌返好條中場先
不過我之前都講現有人腳
將啲適當嘅人放返落適當位置其實唔使用好多錢買後備都已經夠
但椰子就一定唔會咁做
依球青訓合作
mubama成個姿勢都好似安東
https://twitter.com/i/status/1680298688760156161
安東係咪無份去澳洲?
無 啱啱打完美洲金盃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞