其實係咪得港女先咁鍾意去南韓

493 回覆
2925 Like 219 Dislike
錯 得連登某部分人唔鐘意
你係咪比oppa打親個腦
你應該咁諗 每一個負評都會令佢開心
因為佢成功引到大家注意

對呢啲人只能夠用你嘅沉默對應
佢就會自然消亡
女權人士竟然會鍾意南韓
有冇搞錯
屌你條死泡狗

咩東大門屌你同旺中一鳩樣
日本又咪係垃圾
韓國傳統菜其實好正
好過依家個D菜,全部都係外國野炒埋一舊就叫韓國菜
啲嘢食唔錯 除咗醬油蟹
同埋冇咩玩
泡菜是原罪系列 呢啲年經真係算啦
宜家啲人鍾意去啲光鮮地方,大商場,連鎖店,打卡都靚啲
重點係悶

無野睇無野玩

野食又唔係話好食 好無目的
你去咩區呀最近去咗蠶室狎鷗亭弘大江南安國全部都乾淨過香港好多無見過老鼠曱甴,d 餐廳同商場無見過一個廁所係污糟。香港就算去靚商場d 廁所有時都又濕又污糟d 女醜就真嘅,一係樣衰一係cheap膠面,係著得淫同身型高白瘦
Kelly 真係鬧得我好啱
又係韓國=整容乜乜柒柒
https://www.isaps.org/wp-content/uploads/2021/12/Chinese-HK.pdf
2020 年手術量排名前 10 位的國家是美國、巴西、德國、日本、土耳其、墨西哥、阿根廷、意大利、
俄羅斯和印度,其次是西班牙、希臘、哥倫比亞和泰國。
https://www.isaps.org/medical-professionals/isaps-global-statistics/

想話人口差距冇得比手術量既

大韓民國/人口
5178 萬 (2020 年)
美國/人口
3.295 億 (2020 年)
巴西/人口
2.126 億 (2020 年)
德國/人口
8324 萬 (2020 年)
日本/人口
1.258 億 (2020 年)
土耳其/人口
8434 萬 (2020 年)
墨西哥/人口
1.289 億 (2020 年)
阿根廷/人口
4538 萬 (2020 年)
義大利/人口
5955 萬 (2020 年)
俄羅斯/人口
1.441 億 (2020 年)
印度/人口
13.8 億 (2020 年)
西班牙/人口
4735 萬 (2020 年)
希臘/人口
1072 萬 (2020 年)
哥倫比亞/人口
5088 萬 (2020 年)
泰國/人口
6980 萬 (2020 年)

google國家+人口
日本整容樣膠過韓國
潮文
啱啱三月去睇櫻花勁靚喎
仲要唔使同人迫去日本
跟住自駕又平又方便
Open mind 啲啦
咕嚕肉
佢鍾意反主流唔代表佢精神有問題
講撚到日本冇咁
睇你識唔識搵啫講真齋計燒肉完全屌打和牛,d 和牛肥到食兩舊就厭又無肉味,韓牛貴不過有肉味好多又腍。其他特色嘢都又平又好食,淨係d 燒嘢全部用炭就已經勁正

去睇女
好多韓妹著短裙仔踎低任你睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞