其實係咪得港女先咁鍾意去南韓

493 回覆
2925 Like 219 Dislike
物化男性
寧願俾多少少錢去日本
佢醒目呀
明知連登仔最撚憎韓國
識開月經post呃正皮打飛機
跟本就係中國
所以我好佩服啲嫁去韓國既港女,野難食,文化閪,階級重,啲人粗魯
班娛台狗呢?唔係話好鍾意kpop囡囡咩?
快啲去南韓搵你嘅oppa

腥港係自由社會
好粗魯
個人認為佢地地下鐵仲複雜過日本
日本轉線仲清晰過佢
玩方面真係麻麻地 真係唔係好掂
食真係唔敢出聲 我食左幾餐傳統韓國菜已經轉左食外來野
佢D來佬野真係優秀過佢D本土野
炸雞呀pizza burger意粉
如果男嘅我諗真係可一不可再
好撚多呢種pick-me girl
成日利申自己係女 然後屌鳩其他女點點點
呢類人仲會話自己性格男仔頭
真係反社會人格
個個post就係諗緊點留反主流意見嘅野
大陸至少用殘體字講普通話
韓國語言不通啲野又舊啲人又無禮貌
完全唔明去黎做咩
台灣>日本>韓國
屌 見到就唔開胃 乾炸同濕甜嘅醬撈埋一齊總覺得怪
我又覺得d野幾好食
人蔘雞
真白馬王子
真心
其實Karen你有冇諗過睇下精神科醫生
見你咁多年嚟啲post永遠鐘意同主流唱反調
人撐你就屌 人屌你就撐
以前啲人讚女仔好瘦好fit係就話物化女性 依家讚女仔大波有籮你又話屈服係父權之下嘅審美
呢啲其實係反社會人格嘅特徵嚟
覺得自己永遠同人持相反意見就係有型 見解獨到 有sense
其實人哋只會心諗你做乜鳩
最搞笑係次次見你自己講完自己自high 好似啲弱智咁講完自己笑
我估你都係邊笑邊流口水嗰啲人嚟
真心 及早治療啦 心理病遲咗搞咁就一世
係首爾同深圳差唔多
男人不壞女人不愛
首爾係咁姐
我第一次去韓國係釜山+首爾
釜山近海 個次仲要住海雲台附近
一起身就係陽光與海 成個環境好舒服
野食相對冇咁辣 同埋都比較多原味既野食

返到首爾就冇咩野岩食 同埋佢比較市區啲
人多樓多 空氣冇咁好
玩都有野玩既 個陣我係join local tour去左南怡島同玩左鐵路單車

個人黎講 識玩既話韓國都唔係一個咁差既地方
再去韓國會再去釜山 或者去未去過既濟州島
去剪頭髮同影證件相
仲可以追星同落梨泰園食oppa
日本
香港男人真係東亞入面最撚柒
炸雞我同意係表表者
啤酒 你問過日本德國比利時未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞