其實係咪得港女先咁鍾意去南韓

493 回覆
2925 Like 219 Dislike
公道啲講香港係因為多數都又逼又窄焗住撞,有時啲人都會講唔好意思/sor/擰返轉頭望,但係泡狗果班係就算條路勁闊都會撞埋嚟,而係一定唔會道歉直行直過
首席女權 (見到opps就濕嗮)
咸魚青菜各有所好 咁都屌一餐
架仔隨時開緊po笑緊你係咪得香港人先咁撚鍾意去日本
其實係咪香港人先咁鐘意踩低人自我感覺良好
人地去邊旅行關你撚事咩,你覺得悶咪冇撚去囉
公道講句炸雞真係屌打
點可以漏咗牛腸
啲肥膏燒到卜卜脆勁正

仲有私心最愛魚糕同年糕香腸串

醬油蝦有冇推介?上水間프로간장새우一個星期周休兩日成日要夾啱時間先可以食
泡菜係必有伴菜姐
正如豆牙呀, 酸蘿蔔果d咁都必定有的伴菜
你唔鍾意可以唔食
韓國聽講呢個習慣啲廢老同啲人喺街都會撞鳩你
咁其實多唔多人打交喺條街
屌 只係去睇佢個皇宮咩景福宮就知幾撚廢
入到去乜7都冇

野食 除左幾樣野係ok (人參雞 d牛 燒肉 海鮮)
其他真係垃圾到
除左江南果個位靚dd之外 靚小小o既台灣咁
其他地方好似大陸咁撚樣

d人又7
呀豬媽 d死老野真係會唔撚排隊 又係咁撞尻你
周街都冇個靚 靚女靚仔就得電視果d
係d男女平均叫高d
巴打字字鏗鏘,笑撚死
你唔鍾意所以俾狗屌啫
對鍾意嘅人嚟講 有啲餐廳冇得refill啲banchan我會以後唔再去
嗰啲話比人撞隨時去都未去過韓國,純粹連登仇韓文化 屌嚟屌去都係幾篤屁,屌屌下就個個都以為係真
屌你老味
人參雞勁難食
海鮮又有蟲

係燒肉叫ok

講真韓國真係比on9仔去
上次去揀左個效區hea
剛好果頭有個地圖上無標示的軍區, 遇著一班軍人唔知係咪入營定點
真係個個都170以上, 望落全部都好剛陽, 隨時可以上戰場咁
不過好似無一個戴眼鏡, 唔知係咪近視都算殘障所以唔收?
成班踩韓撚 依家迫你去韓國?成班港豬
真 啲Ajumma同Ahjussi教育水平唔高勁乞人憎
年輕一代就還好 至少有啲都會好似台灣人咁熱心幫你
小妹成日俾高大靚仔oppa撞
懷疑佢地特登抽我水
又有掂到佢地body
分分鐘俾佢地撞到跌落地有得黎返個韓劇情節英雄救美
跟風屌姐
我去都無比人撞過
啱啱去完,第二日已經想返香港
地鐵站同啲街都好殘舊,街又唔好行
唔會再去
其實香港都只係十個有兩個係叫做唔小心同會道歉
都唔好人幾多架咋
日本又咪一樣好多地方舊到大陸咁
根本成個亞洲都係大陸feel 架啦
認真我之前去過一次都覺得南韓好垃圾
但年頭跟個係韓國留學嘅朋友去玩
完全兩回事 改觀左好多
去左首爾幾日都未俾人撞過
亦無見人係街打交

但韓國d鐵路在外人嚟睇真係勁複雜, 太多交錯, 轉錯站就大鑊
其實我都唔明舊有咩問題?
舊唔代表打理得差
舊唔代表污糟
傳統、文化、歷史呢d先值得回味
d人去日本咪又係成日去d寺廟、古城
新建築物來來去去一樣外觀, 無特色可言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞