其實係咪得港女先咁鍾意去南韓

493 回覆
2925 Like 219 Dislike
痴線惡撚到咁
咁你去韓國食牛夠有機會係食美國牛澳洲牛啦韓牛喺韓國都係偏貴喎
日本餐廳點會無和牛食不過係最低級果種咁囉
對住你呢啲衝出嚟柒冇屌你老母都算係咁啦
1++韓牛你去市場即揀即燒食到飽都唔知洗唔洗和牛一平價
只係唔鍾意一個國家都要拎黎打飛機
現實中一定係冇人理佢冇存在感嗰啲八婆嚟
踩低鍾意南韓去人抬高自己
唔見得佢比鍾意韓國嘅人好好多

再加上基本上 全個亞洲嘅女性好多都鍾意南韓 因為K-Pop文化 化妝醫美 潮流時尚等等 都算係亞洲數一數二
佢係要踩低其他香港女仔
一半
你係咪真係食過a2和牛重牛味

咁我屌你老母先發癲痴線西
褐毛和種咪已經係牛味濃郁囉爬下文先啦痴線西
你不如去search 下韓牛同和牛個價先啦傻閪
唔鍾意去睇吓有碗話碗條vlog 啦
Search 個wiki 見價錢昂貴就好似挖到寶咁
鬼唔撚知美國牛最平咩
柒夠就潛水啦
屌你真係戇撚鳩架喎
對比香港 南韓好明顯係一個需要真女權嘅地方啦下話?
連禹英禑都有幾集掂到呢個主題
計埋計埋你之前啲父權角度笑鳩港男嘅回覆
你不如改名叫首席父權好過啦屌真係黐閪殼
唔知靠混韓牛種嘅和牛重唔重牛味得過韓牛呢
潛啦

Ching 石左
潛你老母臭閪咩日本平民餐廳有和牛食明明就好common 但你又接受唔到
突然成隻狗咁發癲屌鳩人
韓牛餐廳我食過幾間都醃到好重味 你唔啱聽又話人9up
原來咁樣又唔計和牛?你講撚晒
崇韓痴線港女真係唔係講笑上面有個都理性 啲野講得啱
之後突然殺出隻痴線西真係頂唔撚順
韓國男人識到嘅話
其實扑嘢一定大滿足
體能好過港男
第2個咩名
其實你係咪誤會左係韓國食既牛就=韓牛
韓國一般食既牛同"韓牛"唔同架喎
同埋韓牛通常都冇醃點會醃到過晒火?
韓國勁垃圾!啲人態度勁差!啲景點又頹,日本真係贏佢九條街,唔會再去韓國
真係未撚比oppa打過
其實你唔撚識 就咪出聲啦
你食過鹿兒島啲牛未?食過宮崎牛未? 食過近江牛未?

On99
a5和牛好重牛味,不過香港食唔到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞