韓漫都幾好睇

1001 回覆
19 Like 136 Dislike
好憎個好髪女主。bitch
原來我有加書簽,但係都睇下有無人估到
只要套野一完就要用卷睇好討厭
一開始睇全知
呢排睇完史詩建築師 歸還者的魔法要特別
另外仲有該死的輪迴,獨一無二的回歸
最近最推薦一定係sss自殺獵人,天魔武林篇真係睇到起雞皮呢章直頭可以單獨睇,真係俾韓漫震撼到
小心那些哥哥們
天魔
天魔武林真係有以前睇武俠小說既feel
韓漫真係好屈,產業做大咗好多好野睇
我理解係自殺果套既天魔篇果度
女黎既
可惜既係漫畫都係畫唔到去真女主出場
唔知幾時先出下季
依套冇得輸
Webtoon 有套匿名女孩都好睇校園青春
但冇動畫始終難做起啲
好似得神之塔有動畫但畫質都麻麻
其實冇都OK
可能因為我係女仔, 講真如果出左個女主但又係花瓶/ 病嬌果類, 反而會令我難受到唔想睇
格鬥直播無人睇
睇到差唔多200集 呢套以校園番黎講真係一套幾出色又寫實既 人物描寫真係一流 但缺點就係集數太多 有d章節內容好尻由奇140集後既故事
好似未有人講 webtoon嘅戀愛生存戰
內容同戀愛接近無關 前期似happy death day
劍尊歸來
全知同史詩建築師好睇,喺webtoon有追開

啱啱睇完歸還者的魔法要特別同sss自殺獵人,兩套其實幾似,都係重生者,都係講故事入面再有個故事,而且劇情係漸入佳境。

但歸還冇咁啱口味,主角龍傲天得嚟唔夠型,影世界個設定有啲模糊,有個反派個樣又勁似我的英雄學院
sss就好睇,雖然一開始人設同技能設定都怪怪哋,但劇情尤其天魔嗰段真係正
好鐘意最後呢段外傳 有成長 有後悔 亦都講俾你聽人生有時就係咁唔公平 完得好Perfect
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞