韓漫都幾好睇

1001 回覆
19 Like 136 Dislike
搞到我追漫要用手機睇happymh更新左未
有冇D少年冒險類漫畫推介
呢期睇緊套水之精靈王
斷估都係啲女冧佢,佢唔敢收架啦
岩岩見到套 「用分身自動狩獵」幾過引當搞笑漫睇
好似幾好睇
有冇人睇 偏偏變成了烏鴉
雖然係典型穿越少女系
但情節好好笑 又甜又搞笑 好好睇
仲要係可愛嘅獸系
係我暫時睇過嘅少女系最推的
就來完結 好唔捨得
故事唔錯 劇情有笑有淚二百幾集未完但都唔拖戲 外傳好感人
有!呢套勁好笑 個女主一開始係因為人地靚仔先幫人個男主好正 終於唔係啲咩冷漠北部大公!一開頭以為女二係壞嘅 點知同女主一樣咁搞笑 佢條感情線都好好睇
有冇運動類推薦?
最近睇緊衝鋒衣
正 有同好
係呀!好鍾意呢啲搞笑系嘅男主!
而且同原女主fd呢個設定我睇得好開心
好多乙遊轉生都寫到同原主唔fd我麻麻地
呢套令我諗起日本個套壞人大小姐咁歡樂
但我鍾愛呢套烏鴉更多 因為女主智商在線又夠專一
如果狼形態可以出多啲場就好啦
我勁鍾意睇男女主動物形態嘅互動
畫風一般
但佢畫啲鳩樣幾正
所以咪當搞笑漫睇就算都幾過引
有冇人有睇關鍵一秒
上年係WEBTOON買COIN一次過追哂
韓版一早更新咗第二季
但仆街WEBTOON又遲遲唔更新
但咪想拖到又呃賣追漫券
仲有個搞笑位!就係一開頭男主未做皇帝 要同細佬爭 然後一開頭以為細佬好勁之類 點知又係個冇腦搞笑 屁孩最後仲要變左黑髮 做左皇宮男仆 笑死
想問巴打們有無我獨自升級/拔劍九億次呢類型既推介

兩套都覺得好好睇,
前者睇到近結局同個漫畫名好match,
獨自面對所有問題
後者睇到劍皇果part又係好好睇
劍皇不會死!
同 我獨自升級 同工作室既(好似係)
與神一同升級/災級英雄歸來 都幾好睇,不過兩套都仲更緊,個款應該未有耐會完
唔該巴打
呢套連啲反派都係搞笑收場好歡樂
忠臣佢地啲反應都好搞笑
原來真係咁 之後發覺最快係撳週點擊搵 差唔多熱門嘅都搵到
幾鍾意分身比人主角撚完之後嘅表情
畫得幾鳩
但有時型過主角,食飽果時個樣變左越南大戰肥仔咁
啲鳩樣真係好正
蒙面幾撚型
但係做完任務之後鳩下鳩下好撚正
啲分身第一次食肉變哂肥仔 笑撚到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞