韓漫都幾好睇

1001 回覆
19 Like 136 Dislike
幾撚時出呀劍尊歸來
斷手教遲過佢停都出第二了
最慘係連gay都冇囉
完全唔覺有腐味
有冇人有睇少女的世界
《Hell 58》睇咗兩話就停咗,bookmarked 等唔知幾時繼續。
《堡壘》一開始太多角色撞到七彩唔知佢做乜,家陣先開始明明哋勢力分佈。突然出《堡壘2》,我呢啲免費仔更加睇到亂晒大籠……
講動作,有套叫《浴血廣場》(已完),故事係差少少,但喺條漫用分鏡營造到電影感,動作清晰有力超厲害,無乜人睇,慘。
有。
拳擊手真係好好睇
係咪一定要等app出?
請問有冇其他地方會出得快啲?
而家播緊個套 彼女が公爵邸に行った理由 其實係邊個平台嘅漫畫??
韓漫睇開戀愛漫,暫時追緊既有《純情大作戰》,兩男追一女果種炒股FEEL,同埋男主真係好暖畫風又靚,係輕鬆戀愛漫。

其次有《自由幻夢》,本身講校園欺凌幾吸引,但之後講愛情放閃多就有D悶,可能連住睇會好D,所以都追緊睇。

之後有《惡女的變身》,本身鬥智劇情畫風勁,但而家第二季係甘美狄亞開掛,連皇后既計劃佢都預計到而臨時換頸鏈,所有角色都鐘意佢我就麻麻地,同埋雙女主漫尼講佢佔戲份太多太長,打算等更新多D再睇。

仲有《朋友與戀人之間》,戀愛漫但集中內心交雜多,故事講述酸甜既青春都好吸引。

之前有追《女神降臨》,睇到女主同男二分手睇到我嬲,覺得女主好自私所以棄左。

暫時諗到甘多。
呢套真係幾好睇 一睇就睇到最新 唔夠喉

另外再早少少有套叫歸還者的魔法要特別
呢套都好好睇 世界觀好正 劇情都緊湊

追完呢兩套搞到好想揾下其他韓漫睇下
睇吓作者嘅前作《水平線》,仲正!
https://www.webtoons.com/zh-hant/shonen/shuipingxian/list?title_no=4162
絕對係心中韓漫top1
劇情唔拖泥帶水,每個角色都有血有肉,仲要唔爛尾
有無巴打有啲已經完左 好睇韓漫推介
武俠好睇

最近睇 飛雷刀 天華書院
kakao
全知讀者視角
sss級死而復生的獵人
懶惰公子成長記
天魔的不凡重生
惡女的變身呢套野係我睇過日韓漫中最癡線既宮庭智鬥漫畫如果想睇歐式宮殿智鬥+大女主既呢套大推 包你估唔到後續發展 完全唔係惡女果種純戀愛漫
講鍾意我就公主>>金髮女主 公主個性格好萬能無敵 同埋對屬於自己派系既人好好
至於套野D關係去到百幾集都仲係好亂 目前剩係知赫利係單戀(或者係仰慕)公主 其他人完全冇戀愛線發展
個主線都剩係得皇太子同甘美狄亞個目的好明確 係咁玩回憶拖集數呃幣 其他人變到配角咁都係比公主同皇太子影響住黎玩 我都係唸住等佢出多D先追
歸還者聽講小說作者完左主線之後話出支線劇情結果走左成幾年數都未出
比韓仔屌到仆街
有女的
墨劍留香算唔算
呢套真係好慢 好多同期停嘅都已經開始咗一段時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞