韓漫都幾好睇

1001 回覆
19 Like 136 Dislike
地獄創造者好睇,岩岩完第一季
在魔法學院偽裝教師幾好睇
介紹多兩套
超人時代同隱藏黑歷史的玩家(呢度新野,得15話)
超人時代更新返了,好能正
地下城見聞錄 唔錯
新個套 絕症天才 有冇人睇
特登架
超人時代
黑帽好型又勁,差唔多一挑幾個2星
大山婆打2星爆埋seed都幾吃力下
想搵返套漫 但唔記得係韓定陸漫 大概係武俠個啲 中期個主角門派有條龍魂比左主角 另一邊有個曾經打輸比主角既就吸左個邪龍魂 個融合率仲好高 印象得咁多
佢收埋哂搵唔到我用嗨皮收藏左先知更新左
好似係大陸
唔好睇+1,劇情好悶
呢套最令我感慨嘅係,細個時睇嘅哈利波特,有朝一日會變咗致敬老梗
下面呢兩套戀愛漫畫都係劇情正正常常,畫風好睇嘅類型

街角的向陽花屋
畫面好靚,風格清新治癒,啲人開嚟睇九成九係因為畫風
故事係講女主讀大學,去花店做兼職,遇返佢個童年好友
一女二男嘅炒股漫,最近出咗結果,睇啲人炒燶股崩潰嗰下好好笑

1st kiss
娛樂圈題材嘅姐弟戀漫畫
男主一直鍾意收養佢嘅義姐,義姐女主係影后,佢就入娛樂圈做演員,同女主一齊拍戲
畫風有時尚感,分鏡好俐落,好識得營造氣氛
本身係作者無聊時畫嘅免費漫畫,好耐唔更新一次,前面啲留言好多係催更
鬥羅大陸3
唔知係咪
冇睇依套 啲陸漫睇到都唔知邊套打邊套 差唔多咁
慾望教室
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞